Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης Γ. Ραγκούση για τους ειδικούς φρουρούς (Video)

Συζητείται σήμερα στις 10 το πρωί, στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, για σοβαρό περιστατικό στο Γκάζι με πρωταγωνιστές νεοπροσλαμβανόμενους ειδικούς φρουρούς.

Για το αν «αληθεύουν τα δημοσιεύματα περί ενδεχόμενης εμπλοκής ειδικών φρουρών σε σοβαρό επεισόδιο στο Γκάζι», ρωτούσε σε επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

Όπως τονίζει ο ίδιος, «σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, προ πέντε ημερών ενδεχομένως έλαβε χώρα σοβαρό περιστατικό συμπλοκής δύο ειδικών φρουρών σε νυκτερινό κέντρο στην περιοχή Γκάζι στην Αθήνα».

«Επειδή για το ανωτέρω σοβαρό περιστατικό ουδεμία ανακοίνωση έχει εκδοθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και επειδή με τη συμπεριφορά της αυτή η κυβέρνηση παραβιάζει κατάφωρα μία από τις θεμελιώδεις συνταγματικές της υποχρεώσεις, που σχετίζονται με την πληροφόρηση και τη διαφάνεια, ερωτάται ο κ. υπουργός εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, όπως για παράδειγμα: «Απίστευτο: Μπράβοι νυκτερινού κέντρου έδειραν αστυνομικούς» και γιατί δεν έχει ακόμη απαντήσει η κυβέρνηση, όπως έχει υποχρέωση, σε συγκεκριμένα και δημόσια διατυπωμένα ερωτήματά μας, είτε για να διαψεύσει είτε για να επιβεβαιώσει τα σχετικά δημοσιεύματα;».

 

Διαβάστε επίσης:

Γ. Ραγκούσης: Κρύβεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν απαντά για τους «ειδικούς φρουρούς» (Video)

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις