Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μηνυτήρια αναφορά για τους χουλιγκανισμούς των ΜΑΤ στα Μεστά της Χίου

Μηνυτήρια αναφορά για τις βιαιοπραγίες ανδρών των ΜΑΤ στο λιμάνι των Μεστών κατά την αναχώρησή τους με το πλοίο «Νήσος Ρόδος» θα καταθέσουν οι δικηγόροι της Συντονιστικής Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων Χίου.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο κα Πετρίδου ήδη μετέβησαν στο λιμεναρχείο Χίου για την κατάθεσή τους, αλλά το λιμεναρχείο τους παρέπεμψε στο αστυνομικό τμήμα Καλαμωτής, όπου και υπάγεται (στην αστυνομία) η περιοχή εκτός χερσαίας ζώνης του λιμανιού.

Με την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, για τους τραυματισμούς και τη πρόκληση ζημιών σε αυτοκίνητα, θα κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου σε βάρος των δραστών των πρωτοφανών επιθέσεων που συνέβησαν έξω από τον περίφρακτο χώρο του λιμένα Μεστών.

Σχετικό σήμα για τα όσα διαδραματίσθηκαν στο λιμάνι θα στείλει, το λιμεναρχείο Χίου, αναφέροντας προπηλακισμό λιμενικών από άνδρες των ΜΑΤ, καθώς και την πρόκληση φωτιάς σε σημείο πίσω από οικίσκο του λιμανιού.

Το «Νήσος Ρόδος» με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και τα άλλα οχήματα και άνδρες της πυροσβεστικής και του στρατού θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Λαυρίου.

πηγές: astraparis.gr /  politischios.gr

 

Διαβάστε επίσης:

ΜΑΤ ή συμμορία; - Άνδρες των ΜΑΤ με πολιτικά κυνηγούν και ξυλοκοπούν άγρια πολίτες στη Χίο (Video)

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις