Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θέλουν σιωπητήριο!

Eurokinissi

Τι ήταν να του πει ο Τ. Χατζής (Alpha TV) ότι “κάνει λάθος”... Αφού είχε ακούσει κανονικές ερωτήσεις (“ο κόσμος θα πληρώνει 50% στο σούπερ μάρκετ;”, “η ΠΝΠ λέει έξι μήνες, όχι έναν”), ο Γ. Βρούτσης δεν... άντεξε: “Κάνετε τώρα κριτική σε αυτά που λέω και δεν αφήνετε να κάνει την κρίση ο κόσμος”.

“Γιατί, εγώ τι είμαι, δεν είμαι κόσμος, είμαι κανά κορόιδο και κάθομαι εδώ;” του ανταπάντησε ο δημοσιογράφος και σηκώνοντας το κινητό του, πρόσθεσε: “Μου στείλανε 30 μηνύματα”. “Αφήστε να δίνω εγώ τις απαντήσεις και να μην κάνετε κριτική σε αυτά που λέω” επέμεινε ο υπουργός.

“Δεν θα μου πείτε πώς θα κάνω τηδουλειά μου, το υπουργείο Εργασίας θα βγάλει και νότα πώς θα ρωτάει ο δημοσιογράφος;” αντέδρασε εκείνος για να απαντήσει “γλυκά” ο υπουργός: “Εγώ σας κάνω μια προτροπή”. Σιωπητήριο θέλουν!

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κυβέρνηση, ο Άδωνις και το κράτος δικαίου

Στις αρχικές συζητήσεις για το ταμείο ανάκαμψης, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πολλές χώρες ζήτησαν να συνδεθεί η κοινοτική χρηματοδότηση με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Το θέμα αυτό έθιγε κυρίως την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο