Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη (Video)

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» επιστρέφει σήμερα για ακόμα μία φορά στην αιχμή της επικαιρότητας όσον αφορά τα εργασιακά, αλλά και την κατάσταση της δημόσιας υγείας αυτή την περίοδο της πανδημίας του COVID-19. Σήμερα θα δούμε τους Δημήτρη Κανελλόπουλο, Γιώργο Ψυχογιό, Αλέξανδρο Γαρύφαλο, Σπύρο Λατσά και Γιώργο Μυλωνά

Απόψε πρόκειται να συνδεθεί μέσω Skype ο Δημήτρης Κανελλόπουλος,  δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών και του e-tetradio.gr, προκειμένου να συζητήσει με τον Κώστα Αρβανίτη την κατάσταση των media στην εποχή της πανδημίας.

Ο Γιώργος Ψυχογιός, βουλευτής και Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται να μιλήσει για την πανδημία σε σχέση με το προσφυγικό. Ο Στέλιος Κούλογλου, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να συνδεθεί σχετικά με το νομοσχέδιο στην Ουγγαρία που δίνει υπερεξουσίες στον Όρμπαν.

Ο Αλέξανδρος Γαρύφαλλος , καθηγητής παθολογίας - ρευματολογίας του ΑΠΘ αναλύει τη μάχη του ΕΣΥ κατά του κορωνοϊού.

Ο Σπύρος Λατσάς,  εκδότης της εφημερίδας ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝ και δημοσιογράφος στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ μας δίνει μία εικόνα για το τί συμβαίνει στο Κέντρο Υγείας Εχίνου, ενώ ο Γιώργος Μυλωνάς, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, μιλάει στον Κώστα Αρβανίτη για την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Αθήνας για την προστασία των εργαζομένων από την Πανδημία: «Να μην τους αφήσουμε να βάλουν τα Εργατικά Δικαιώματα σε Καραντίνα».

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ακατάλληλη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ, από τη μία έχει ως ευαγγέλιο το πόρισμα Πισσαρίδη, μια σύνοψη των πιο ακραία αντικοινωνικών συνταγών του ΔΝΤ, πάνω στις οποίες θα βασιστεί και το εθνικό σχέδιο για τα χρήματα του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις