Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π. Πολάκης: Ο Α. Γεωργιάδης αφού δεν μπορεί να (ξανά)βάλει το πεντάευρω στα νοσοκομεία το βάζει σε εισιτήριο μαθημάτων της εταιρείας του!!!

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε έντονο ύφος, καυτηριάζει την απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη να διαφημίσει εν μέσω πανδημίας διαδικτυακό πρόγραμμα Αρχαίων Ελληνικών με κόστος… «μόνον 5 ευρώ» της Ελληνική Αγωγής

Η ανάρτηση του  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκη:

«ΑΥΤΟΣ Ο άνθρωπος έχει ένα κόλλημα με το ΠΕΝΤΑΥΕΡΟ !!!! Αφού δεν μπορεί να το (ξανά)βάλει στα νοσοκομεία το βάζει σε ηλεκτρονικό εισιτήριο παρακολούθησης των μαθημάτων της εταιρείας του!!!(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ)

ΒΡΕ απερίγραπτε ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!! Δεν ντρέπεσαι ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ,που απαγορεύεται να ασκείς οποιαδήποτε επαγγελματικη δραστηριότητα, να κάνεις τέτοια προκλητική διαφήμιση μιας εταιρείας και να προτρέπεις τον κόσμο να πληρώσει για να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα τα παιδιά του;;;;;; (που δική σου είναι η εταιρεία ,άσχετα αν την έχεις μεταβιβάσει σε άλλους ,αλλά και να μην ήταν )

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ .ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ Η ΘΟΛΩΣΕ Η ΟΡΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 11 εκατομμυρίων που σας σπρωξανε για τον κορωναϊό;;;;

ΥΓ1 Φαντάσου να είχα κάνει εγώ αντίστοιχη προτροπή όταν ήμουν υπουργος: «ελάτε να χειρουργηθείτε στην τάδε κλινική,έχει εξαιρετικά μηχανήματα και δωμάτια»!!!

ΥΓ2 Μάλλον επειδή το Ελληνικό με αυτά που έχεις κάνει «πάει για βρούβες» πρέπει ναχει θολώσει η αντιληπτική σου ικανότητα ,ή θεωρείς πως επειδή ελέγχετε τα ΜΜΕ δεν σας πιάνει τίποτα ......ΒΑΡΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΤΟΣ.....»

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ακατάλληλη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ, από τη μία έχει ως ευαγγέλιο το πόρισμα Πισσαρίδη, μια σύνοψη των πιο ακραία αντικοινωνικών συνταγών του ΔΝΤ, πάνω στις οποίες θα βασιστεί και το εθνικό σχέδιο για τα χρήματα του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις