Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι ελλείψεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας και... "το πλήθος" (Video, φωτο)

Φωτο: Άγγελος Καλοδούκας

Η κυβέρνηση και τα φιλικά προς αυτήν ΜΜΕ την ίδια στιγμή που αποκρύπτουν τις ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία, κρατούν ψηλά τη σημαία της λεγόμενης “ατομικής ευθύνης”.

Ρεπορτάζ, φωτογραφία-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας

Προβάλλουν ρεπορτάζ που βγάζουν μια εντελώς ψευδή εικόνα της συμπεριφοράς του κόσμου όπως αυτό με την παραλία στη Θεσσαλονίκη. Εκεί χρησιμοποιήθηκε στην κάμερα τηλεφακός ο οποίος συμπιέζει το χώρο με αποτέλεσμα να φαίνεται ο κόσμος πολύ περισσότερος από αυτόν που ήταν στην πραγματικότητα.

Στο σημερινό ρεπορτάζ ο φακός ήταν 35mm για να φαίνεται η πραγματικότητα χωρίς να παραμορφώνεται ο χώρος. Σε μερικές φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκε φακός 24mm για να φανεί ο δρόμος σε όλο του το εύρος, όπως πχ στην Ερμού και στο Σύνταγμα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο και στις φωτογραφίες ο κόσμος πειθαρχεί απολύτως στις οδηγίες των ειδικών! Η κίνηση στους δρόμους είναι πάνω από 90-95% κάτω, πράγμα που ανταποκρίνεται σε όσους κινούνται γιατί εργάζονται ή για όσους επιτρέπεται η κίνηση.

Επομένως, για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία ή για το γεγονός ότι ο ΕΟΔΥ έχει αναθέσει την ιατρική καθοδήγηση των πολιτών σε call center ιδιωτικής εταιρείας με υπαλλήλους που απαντούν σε τηλεφωνήματα πολιτών χωρίς να έχουν στοιχειώδη εκπαίδευση, φταίει η κυβέρνηση και όχι το πλήθος και η «ατομική ευθύνη» του καθενός.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δοξάστε τον!

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, το επόμενο διάστημα θα το φάμε με την αναμονή του χρηματικού πακέτου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τα ΜΜΕ να δοξάζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη, που αποκατέστησε το διεθνές κύρος της χώρας και της οικονομίας, που μας έσωσε από τον λαϊκισμό

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις