Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Αυτή ακριβώς είναι η δουλειά σου αξιότιμε κύριε Τσιόδρα"

"Αν ο Τσιόδρας δεν θέλει να γίνει η εσωτερική βελούδινη φόδρα στο κατάμαυρο σιδερένιο γάντι του Μητσοτάκη" γράφει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα, ο Τάκης Κατσαρός οφείλει να ενώσει τη φωνή του με την κραυγή απόγνωσης των συναδέλφων του Γιατρών Χωρίς Σύνορα και άλλων 119 διεθνών οργανώσεων που ζητούν την εκκένωση των νησιών και τη μετεγκατάσταση των προσφύγων στην ενδοχώρα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Αν ο κ.Τσιόδρας δεν θέλει να γίνει η εσωτερική βελούδινη φόδρα στο κατάμαυρο  σιδερένιο γάντι του Μητσοτάκη.

Αν δεν επιθυμεί να περιβάλει με το τεράστιο και αδιαμφισβήτητο κύρος του, το   μαζικό αντιπροσφυγικό πογκρόμ που συνειδητά οργανώνουν στα νησιά οι εγχώριοι ορμπανίσκοι που μας κυβερνούν.

Αν δεν θέλει να συνδέσει το όνομά του με αγριανθρωπικές και ανάλγητες πολιτικές αποφάσεις που  μπορεί να οδηγήσουν στην εξολόθρευση χιλιάδων αθώων προσφύγων, αλλά και στην εξάπλωση της επιδημίας σε όλους τους νησιωτικούς πληθυσμούς. 

ΟΦΕΙΛΕΙ

Χθες κιόλας, να ενώσει τη φωνή του με την κραυγή απόγνωσης των συναδέλφων του Γιατρών Χωρίς Σύνορα και άλλων 119 διεθνών οργανώσεων* που ζητούν την εκκένωση των νησιών και τη μετεγκατάσταση των προσφύγων στην ενδοχώρα, προειδοποιώντας για την ανθρωπιστική καταστροφή που πλησιάζει. 

Εν ανάγκη να απειλήσει με παραίτηση.

Να πει το δικό του μεγάλο ΟΧΙ σε μια τέτοια εφιαλτική προοπτική στο όνομα του ανθρωπισμού, της ελπίδας που μια ολόκληρη κοινωνία έχει εναποθέσει σε αυτόν και στην ομάδα του, στο όνομα της επιστήμης που δεν υποτάσσεται σε πολιτικές σκοπιμότητες και του όρκου που μέχρι σήμερα έχει δείξει πως και πόσο ξέρει να τιμά.

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ 

η απάντηση είναι: 

ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

*Ανάμεσά τους και η Action Aid την οποία έχει ιδρύσει  η κυρία Αλεξάνδρα Μητσοτάκη 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δοξάστε τον!

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, το επόμενο διάστημα θα το φάμε με την αναμονή του χρηματικού πακέτου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τα ΜΜΕ να δοξάζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη, που αποκατέστησε το διεθνές κύρος της χώρας και της οικονομίας, που μας έσωσε από τον λαϊκισμό

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις