Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ψαρεύοντας στον... Κέυνς!

Στον τετραγωνισμό του κύκλου προσβλέπει ο Κυρ. Μητσοτάκης - ή μήπως στο... Νόμπελ Οικονομίας; “Είμαι φιλελεύθερος πολιτικός, δεν είμαι νεοφιλελεύθερος. Δεν πιστεύω ότι οι αγορές έχουν πάντα τη λύση. Πιστεύω ότι το κράτος έχει ρόλο να παίξει, ειδικά σε περιόδους κρίσης” διακήρυξε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με ανώτερα στελέχη του επιχειρηματικού οργανισμού YPO. “Αυτοί είναι καιροί που ευνοούν μiα πιο κεϋνσιανή προσέγγιση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ατμομηχανή τής ανάπτυξης είναι, σταθερά, η ιδιωτική οικονομία” έσπευσε να συμπληρώσει μην τυχόν και παρεξηγηθεί... Προσπαθεί να ψαρέψει ψηφοφόρους του “προοδευτικού Κέντρου”, αλλά όχι και να χάσει τους σταθερούς υποστηρικτές του, που άλλωστε βλέπουν ότι τα έργα του δεν έχουν Κέυνς...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ψεύτης κ. Βρούτσης

Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει κάποιος συνολικά τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει ώς τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέναντι στην τεράστια κοινωνική κρίση που προκαλεί η πανδημία. Γιατί αυτό αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις της απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο