Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νεοναζί με κοστούμι

Στην απόλυτη διάλυση οδεύει η Χρυσή Αυγή, με το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου να ανακοινώνει την ίδρυση κόμματος. Μια “σοβαρή Χρυσή Αυγή”, με ολίγη από Σαλβίνι, Όρμπαν, Ντούντα σύμφωνα με το μανιφέστο Κασιδιάρη.

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, θα συμμετέχουν αξιωματικοί του στρατού, επιστήμονες και προσωπικότητες με κύρος. Ποιοι είναι οι συνοδοιπόροι τού6 πρώην νεοναζί βουλευτή με το τατουάζ σβάστικα στο μπράτσο;

Ενόψει της απόφασης του δικαστηρίου, ο Κασιδιάρης προετοιμάζει το έδαφος να εμφανιστεί ως αρχηγός κόμματος που διώκεται από τη Δικαιοσύνη. Γνωστή συνταγή τής δήθεν πολιτικής δίωξης.

Παράλληλα, επιδιώκει να κεφαλαιοποιήσει την απογοήτευση των ακροδεξιών ψηφοφόρων τής Ν.Δ. που είδαν τον Κυρ. Μητσοτάκη να τους αδειάζει στη Συμφωνία των Πρεσπών ή θεωρούν μετριοπαθή την πολιτική στο προσφυγικό. Και φυσικά ξέρει ότι η φθορά που θα φέρει στη Ν.Δ. η βαθιά οικονομική κρίση που έρχεται θα ευνοήσει ακραίες δυνάμεις.

Δεν είναι για γέλια. Είναι απειλή. Για τη δημοκρατία και τη νεολαία. Και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Αριστερά και όποιον αυτοπροσδιορίζεται ως προοδευτικός.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ψεύτης κ. Βρούτσης

Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει κάποιος συνολικά τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει ώς τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέναντι στην τεράστια κοινωνική κρίση που προκαλεί η πανδημία. Γιατί αυτό αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις της απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο