Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Πορτοσάλτε απονέμει όσκαρ α' ανδρικού ρόλου στον Κυρανάκη: "Στον πάγκο" αν δεν μπορεί (Video)

Σε μπλακ λιστ της Ν.Δ. ο Κώστας Κυρανάκης ειδικά και μετά τα χθεσινά έκτροπα και τις προκλήσεις στην Προανακριτική κατά του Παύλου Πολάκη.

Την έντονη δυσαρέσκειά του δεν έκρυψε για το περιστατικό που δημιούργησε ο βουλευτής της Ν.Δ. ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος το πρωί στο ΣΚΑΙ του απένειμε το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου ενώ ανοικτά πρότεινε την απομάκρυνσή του από την Προανακριτική.

Η Ν.Δ. αναλώνεται σε εσωκομματικές έριδες μετά το φιάσκο της Προανακριτικής που έστησε και τέτοιες «παραστάσεις» βάλουν κατά το κύρος των θεσμών και της Δημοκρατίας.

Για το ΣΚΑΙ και τον Άρη Πορτοσάλτε βέβαια το «κύρος» της οικογενείας είναι αυτό που μετράει, επέπληξε δριμύτατα τον Κ. Κυρανάκη για το «θέατρο» που έστησε στην συνεδρίαση της επιτροπής.

Μάλιστα ο κ. Πορτοσάλτε χτύπησε τον «κώδωνα του κινδύνου» στον βουλευτή: «Ενώ τον έβγαλε «εκτός θέματος» και «αν δεν μπορεί ο κ. Κυρανάκης να μείνει στην Επιτροπή γίνεται αλλαγή. Πάγκος και έρχεται ένας από τον πάγκο να τελειώνουμε»». Με τον Δημ. Οικονόμου να συναινεί σε αυτό το rotation…

Γιατί απλά, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν χρειάζεται να απαντήσει. Το κάνουν άλλοι για χάρη της…

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κυβέρνηση, ο Άδωνις και το κράτος δικαίου

Στις αρχικές συζητήσεις για το ταμείο ανάκαμψης, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πολλές χώρες ζήτησαν να συνδεθεί η κοινοτική χρηματοδότηση με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Το θέμα αυτό έθιγε κυρίως την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο