Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αχ Κυρανάκη, Κυρανάκη...

Είναι εντυπωσιακό ότι στη Ν.Δ. θυμήθηκαν από εχθές πως ο Κυρανάκης είναι ακροδεξιός. Το ίδιο ακριβώς ύφος είχε όταν ήταν εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, αλλά δεν φάνηκε ποτέ να τους πειράζει. Με την ίδια ακριβώς επιθετικότητα στα πάνελ έφτιαξε πολιτική καριέρα και εξελέγη βουλευτής.

Και όταν βγήκε να στηρίξει τα ρατσιστικά μπάρμπεκιου της συμφοράς με το άφθονο χοιρινό σουβλάκι, κανείς δεν βγήκε να του πει κάτι. Το μήνυμα που του έστειλαν είναι ότι μπορεί να συνεχίζει τα παιχνιδάκια του, όπως κάνουν άλλωστε και διάφοροι αδώνιδες και βορίδηδες, αλλά χωρίς να προκαλεί προβλήματα στο προφίλ που πουλάει ο Μητσοτάκης στους Ευρωπαίους.

Στην Προανακριτική ο Κυρανάκης, ακριβώς με αυτό το πολιτικό στυλ που ποτέ δεν είχε ενοχλήσει το κόμμα του, προσπάθησε να προκαλέσει με προβοκατόρικες ερωτήσεις τον Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα ερωτήματα ήταν βεβαίως άσχετα, αλλά δεν πειράζει, αφού το κύρος της διαδικασίας είναι για τα πανηγύρια.

Όταν όμως ο Κυρανάκης πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα, έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να βρίζει.

Εκεί ανακάτεψε και την Ντόρα. Και από τη στιγμή εκείνη είναι απόβλητος.

Τα πρόθυμα ΜΜΕ και το Μαξίμου θεώρησαν περιττό να τον καλύψουν με μια fake εκδοχή των γεγονότων, όπως θα έκαναν σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Δεν ανησυχούμε, κάτι θα καταφέρει ο άνθρωπος για να επιβιώσει πολιτικά.

Αλλά το να λέμε πως το ύφος του δεν συνάδει με το επίπεδο και τον πολιτικό πολιτισμό της Ν.Δ. είναι γελοιότητα και υποκρισία.

Ο Κυρανάκης είναι αυτό που είναι. Η Ν.Δ. πρέπει να εξηγήσει γιατί τον είχε κορώνα στο κεφάλι της.
 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κυβέρνηση, ο Άδωνις και το κράτος δικαίου

Στις αρχικές συζητήσεις για το ταμείο ανάκαμψης, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πολλές χώρες ζήτησαν να συνδεθεί η κοινοτική χρηματοδότηση με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Το θέμα αυτό έθιγε κυρίως την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο