Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π. Πολάκης: "δίνετε σκανδαλώδη νομική κάλυψη στον Διοικητή της 6ΥΠΕ κ. Καρβέλη"! (Video)

Απευθείας αναθέσεις και ρουσφέτια κατήγγειλε ο Παύλος Πολάκης κατά την συζήτηση της επιτροπής για το νομοσχέδιο για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊου. Τέλος ρώτησε πότε θα γίνουν στη χώρα μας τεστ αντισωμάτων που αυτά που απαιτούνται για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η πανδημία στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα κατήγγειλε φωτογραφικές ρυθμίσεις και μια προσπάθεια να «καθαρίσει» η κυβέρνηση, τον κ. Καρβέλη και Λαϊνιώτη. «Ουσιαστικά τους δίνεται νομική κάλυψη για να επικαλεστούν στο δικαστήριο.» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε λέγοντας: «Συμφωνούμε ότι πρέπει να προκηρυχθούν νέες οργανικές για να ενισχυθούν τα κρεβάτια στις ΜΕΘ όμως αυτό που έρχεται σε μεγάλη αντίθεση από αυτά που είχατε νομοθετήσει στις 7.4 και αφορούσε τους γιατρούς Κυπαρισσίας και Καλαμάτας λέτε πως γιατροί μπορούν να παραμείνουν στις θέσεις που πήγαν να βοηθήσουν –βέβαια από εκεί που έφυγαν δημιούργησαν έλλειμμα- αλλά σαν ανταμοιβή τους λέμε να μείνουν.»

«Γιατί κ. Κοντοζαμάνη, τον κ. Καλοφωλιά που είχε μετακινηθεί στην Καλαμάτα από την Κυπαρισσίτα, τον ξαναγυρνάτε πίσω; Μήπως για να γίνει διευθύντρια κάποια του κ. Χρυσομάλλη; Ή παπάς παπάς ή ζευγάς, ζευγάς.»

«Τεστ αντισωμάτων θα κάνουμε;» ρώτησε ο κ. Πολάκης. «Απαράδεκτο αυτό που έγινε χθες στην Βουλή. Τώρα που φεύγει η πανδημία θα μας κάνετε έλεγχο psr να δείτε αν έχουμε σήμερα; Σήμερα μπορεί να μην έχουμε και αύριο να έχουμε. Δεν έχει καμία σημασία αυτό το τεστ.»

«Υπάρχουν τεστ αντισωμάτων και πολλές χώρες κάνουν αυτά τα τεστ. Παραγγείλτε τα να κάνουμε για να ξέρουμε. Θέλω απάντηση συγκεκριμένη πότε θα κάνουμε τεστ αντισωμάτων; Ή περιμένουμε από δύο συγκεκριμένες εταιρείες να παράξουν για να κάνουμε;»

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις