Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Κυρίτσης: Τα κανάλια σχολιάζουν το ΜένουμεΌρθιοι 2 του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς φυσικά να έχουν μεταδώσει τίποτα για το περιεχόμενο

Τα κανάλια βγάζουν κυβερνητικούς να σχολιάσουν το ΜένουμεΌρθιοι 2 του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς φυσικά να έχουν μεταδώσει τίποτα για το περιεχόμενο του. Αναμενόμενο αφού στα μισά κανάλια λένε ειδήσεις σύζυγοι υπουργών, έγραψε χαρακτηριστικά ο Γ. Κυρίτσης

Τα κανάλια βγάζουν κυβερνητικούς να σχολιάσουν το ΜένουμεΌρθιοι 2 του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς φυσικά να έχουν μεταδώσει τίποτα για το περιεχόμενο του. Αναμενόμενο αφού στα μισά κανάλια λένε ειδήσεις σύζυγοι υπουργών. Μετά λένε «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος» κ υπάρχουν συριζαίοι που το πιστεύουν, σχολίασε με νόημα ο συντάκτης της ΑΥΓΗΣ και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, στο twitter.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ακατάλληλη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ, από τη μία έχει ως ευαγγέλιο το πόρισμα Πισσαρίδη, μια σύνοψη των πιο ακραία αντικοινωνικών συνταγών του ΔΝΤ, πάνω στις οποίες θα βασιστεί και το εθνικό σχέδιο για τα χρήματα του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις