Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δεκτό το αίτημα του Βασίλη Δημάκη (Video)

Η επιτροπή Μεταγωγών έκανε δεκτό το αίτημα του Βασίλη Δημάκη να μεταφερθεί στην δικαστική φυλακή Κορυδαλλού Ι, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο στην ΕΡΤ η Σοφία Νικολάου ωστόσο όπως η ίδια είπε πάλι θα περιμένει την υπογραφή της.

Δικαιώθηκε ο αγώνας του Βασίλη Δημάκη καθώς όπως ανακοίνωσε η Σοφία Νικολάου έγινε δεκτό το αίτημά του από την Επιτροπή Μεταγωγών. Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Δημάκης διανύει την τέταρτη μέρα απεργίας πείνας και δίψας. Ο Θανάσης Καμπαγιάννης  σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταβαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού για να ανακοινώσει την θετική εξέλιξη στον εντολέα του προκειμένου να σταματήσει την απεργία πείνας και δίψας.

"Ας δούμε πρώτα τι αποφασίστηκε και τι θα υλοποιηθεί" ήταν η πρώτη αντίδραση του συνηγόρου του Θανάση Καμπαγιάννη.  «Όχι πρόωροι πανηγυρισμοί. Ας δούμε πρώτα τι αποφασίστηκε και τι θα υλοποιηθεί. Το μυαλό μας στην υγεία του Βασίλη» αναφέρει ο Θ. Καμπαγιάννης με ανάρτησή του στο Facebook.

Νωρίτερα μιλώντας στη ΕΡΤ για την υπόθεση, η γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής δήλωσε ότι:

«Έγινε δεκτό το αίτημα του να μετακινηθεί στην Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού Ι αναμένουμε την διεκπαιρέωση της και την τελική υπογραφή από μένα προκειμένου να μεταφερθεί εκεί. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε τον Βασίλη Δημάκη. Θέλαμε να μετακινηθεί για λόγους ασφαλείας ούτε του απαγόρεψαμε την πρόσβασή του στην εκπαίδευση».

«Να συμπληρώσω ότι στον Κορυδαλλό ΙΙ δεν πήγε τιμωρητικά πήγε γιατί έπρεπε να είναι σε καραντίνα 14 μέρες όπως λένε τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αφού παρήλθε το 14ημερο συνήλθε η Επιτροπή Μεταγωγών και έγινε δεκτό το αίτημά του» συμπλήρωσε η Σοφία Νικολάου μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ας ελπίσουμε ότι θα λήξει εδώ αυτή η ντροπιαστική υπόθεση για την Ελληνική Δημοκρατία και δεν υπάρξουν πισωγυρίσματα και άλλες "καθυστερήσεις" διότι και την προηγούμενη φορά η γραμματέας αντεγκληματικής Πολιτικής Σ. Νικολάου δεν υπέγραφε το αντίστοιχο έγγραφο για τη μεταφορά του κρατούμενου.

 

Διαβάστε επίσης:

Θ. Καμπαγιάννης: Μόνο με απειλή εξωδίκου μπορούμε να βγούμε στην ΕΡΤ - Να σταματήσει ο εμπαιγμός του Δημάκη (Video)

Πήρε θέση ο ΣΚΑΙ κατά Δημάκη, υπέρ Νικολάου (Video)

 
Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις