Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σταματήστε την καθυστέρηση!

“Μην τους καθυστερείτε, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος” τόνισε ο Νίκος Παππάς παροτρύνοντας τους εκπροσώπους των τραπεζών να σταματήσουν τα διαδικαστικά εμπόδια για την καταβολή της αποζημίωσης στους 850 εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας”

“Μην τους καθυστερείτε, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος” τόνισε ο Νίκος Παππάς παροτρύνοντας τους εκπροσώπους των τραπεζών να σταματήσουν τα διαδικαστικά εμπόδια για την καταβολή της αποζημίωσης στους 850 εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας”. Κατά την ενημέρωση της Βουλής για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας, ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε στους εκπροσώπους των τραπεζών ότι κι οι ίδιοι γνωρίζουν πως τελικά οι εργαζόμενοι της “Ελευθεροτυπίας” θα δικαιωθούν κι η καθυστέρηση δεν έχει κάποιο νόημα.

Η παρέμβαση του Ν. Παππά παρέσυρε και τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επίσης στήριξε τους εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας». Ο Άδ. Γεωργιάδης μετέφερε... «αίτημα» της κυβέρνησης προς τους εκπροσώπους των τραπεζών για γρήγορη διευθέτηση του ζητήματος παρατηρώντας ότι η αίτηση αναστολής που κατέθεσαν είναι «παντελώς απαράδεκτη». Ο Άδ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «δεν νομίζω ότι θα κατέρρεε το τραπεζικό σύστημα» αν οι εργαζόμενοι της «Ελευθεροτυπίας» προηγούνταν στην εκτέλεση των αξιώσεών τους. Εδώ δεν κατέρρευσε με τα δάνεια Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ...

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις