Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Φωτίου: Είναι γνωστό ότι ο ΣΚΑΙ πριμοδοτεί την κυβέρνηση (Video)

Τις γελοιότητες και τους αντιπερισπασμούς της κυβέρνησης που κρύβουν τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών ανέδειξε η Θεανώ Φωτίου στο ΣΚΑΙ, ωστόσο στο ΣΚΑΙ δεν ήθελαν να τα ακούσουν και πέταξαν την μπάλα στις παράνομες ηχογραφήσεις Μιωνή.

«Επιδικάστηκε ένα τεράστιο ποσό στη Novartis εξαιτίας της Novartis Hellas 315 εκ. σε σύνολο 340 διότι δικάστηκε κατά της διαφθοράς ξένων αξιωματούχων. Ξένοι αξιωματούχοι είναι κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Όπως πρόσθεσε η κ. Φωτίου δεν μπορεί βέβαια να είναι οι γιατροί που πήραν φακελάκια. Η Ελλάδα ήταν χώρα αναφοράς των φαρμάκων. Αύξανε την τιμή των φαρμάκων της Novartis ευρωπαϊκά για αυτό και έγινε μεγάλη υπόθεση διαφθοράς.»

«Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε να μπει φυλακή η κ. Τουλουπάκη επειδή ακόμα ελέγχεται ενώ άλλες 7 υποθέσεις μπήκαν στο αρχείο. Όταν καταδικάζονται 3 χώρες, Βιετνάμ, Ν. Κορέα και Ελλάδα και παίρνει την μερίδα του λέοντος η Ελλάδα είναι προφανές ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο.

«Το θεωρώ εντελώς γελοίο αυτή τη στιγμή να λέει ο κ. Πέτσας ότι θα διεκδικήσει χρήματα ως αποζημίωση από τη Novartis.»

«Όλα αυτά γίνονται για να καλύψουν ένα τεράστιο πρόβλημα, την ανεργία, τη φτώχεια και την ύφεση. Αυτά είναι τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. 225.000 είναι οι άνεργοι στον τουρισμό».  Την ώρα που η κ. Φωτίου μιλούσε για τους μικρομεσαίους και τα προβλήματα επιβίωσης των επιχειρήσεων τους οι δημοσιογράφοι της εκπομπής διέκοπταν για να την ρωτήσουν:

- Τον κ. Παππά τον ακούσατε;

- Μιωνή, Παππά ακούσατε;

«Είναι γνωστό το πως ο ΣΚΑΙ πριμοδοτεί την κυβέρνηση» απάντησε η Θεανώ Φωτίου ενώ παρά τις διακοπές κατάφερε να προσθέσει «όλα στο φως και σε όλα να κινηθεί η Δικαιοσύνη κανονικά. Σήμερα με τα κινητά ανά πάσα στιγμή μπορώ να σας καταγράφω. Μπαίνει στην ζωή του τόπου εξαιτίας της τεχνολογίας η παράνομη ηγογράφηση. Σε αυτό θέλετε να πάμε;» ρώτησε χωρίς να λάβει φυσικά απάντηση.

Κατ. Μπρ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις