Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Πριβέ εξορκιστής"!

Ένα δηκτικό σχόλιο για τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ είχε φυλαγμένο στη φαρέτρα του ο Πάνος Καμμένος κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. επιτέθηκε σε μια σειρά από στελέχη του ομίλου Μαρινάκη και δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει σε αυτά και τον... Σεραφείμ

Ένα δηκτικό σχόλιο για τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ είχε φυλαγμένο στη φαρέτρα του ο Πάνος Καμμένος κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. επιτέθηκε σε μια σειρά από στελέχη του ομίλου Μαρινάκη και δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει σε αυτά και τον... Σεραφείμ.

Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε τον Σεραφείμ "πριβέ υπεύθυνο αγιασμών, εξορκισμών κι ευχελαίων" και τον επέκρινε γιατί δεν περιορίζεται στα θρησκευτικά του καθήκοντα, αλλά "επανειλημμένως εκθειάζει" τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.
Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις