Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παπανδρέου – Καστανίδης δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο Χρυσοχοϊδη - Έκτακτη σύγκληση της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ

Ευρωκίνηση

Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Χάρης Καστανίδης δεν ψήφισαν το νομοσχεδίου – έκτρωμα του Μ. Χρυσοχοϊδη που καταστρατηγεί το δικαίωμα του "συνέρχεσθαι"

Ο Γιώργος Παπανδρέου νωρίτερα είχε δηλώσει την ανοικτή διαφωνία του από το βήμα της Βουλής καλώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη να αποσύρει το νομοσχέδιο – έκτρωμα που καταστρατηγεί το δικαίωμα της συμμετοχής στις διαδηλώσεις.

Η Φώφη Γεννηματά σύμφωνα με πληροφορίες δέχεται εισηγήσεις για διαγραφή των δύο ιστορικών στελεχών που δεν ακολούθησαν την κομματική γραμμή υπερψήφισης του χουντονομοσχεδίου Χρυσοχοϊδη.

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή στις 14.00 της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με τη δήλωση της Προέδρου Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά 'Συγκαλώ αύριο Παρασκευή στις 14:00 μ.μ. την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής με θέμα τα όσα συνέβησαν στην σημερινή Κοινοβουλευτική διαδικασία'

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το σενάριο της διαγραφής έχει αρχίσει να απομακρύνεται και πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. 

 

Γιώργος Παπανδρέου: Να αποσυρθεί το αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο (Video)

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις