Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άμα δεν έχουν να φάνε ψωμί, ας φάνε ξύλο...

Eurokinissi

Όταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τουιτάρει πράγματα αυτονόητα, τουλάχιστον για μια ευρωπαϊκή Δημοκρατία που έχει μπει στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα, ένα τεράστιο κύμα από αρνητικά μέχρι υβριστικά σχόλια πλημμυρίζει τον λογαριασμό της

Όταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τουιτάρει πράγματα αυτονόητα, τουλάχιστον για μια ευρωπαϊκή Δημοκρατία που έχει μπει στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα, ένα τεράστιο κύμα από αρνητικά μέχρι υβριστικά σχόλια πλημμυρίζει τον λογαριασμό της.

Χθες ήταν η επέτειος της πτώσης της Βαστίλης και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έγραψε το δικό της μήνυμα. Κάτι που έκαναν και πολιτικοί αρχηγοί, όπως ο Αλ. Τσίπρας, αλλά όχι και ο πρωθυπουργός. «Η γαλλική Επανάσταση άλλαξε την ιστορία της Γαλλίας και της Ευρώπης, ενάντια στην καταπίεση και την απολυταρχία. Στις καθολικές της αξίες, την ελευθερία, την ισότητα και την αδελφοσύνη, αναγνωρίζουμε τις καταβολές και τις διαρκείς διεκδικήσεις της κοινωνίας μας», έγραψε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τι πείραξε τόσα δεξιά και ακροδεξιά τρολ, και όχι μόνο, που περιμένουν πώς και πώς την κάθε ανάρτησή της για να ξεράσουν χολή; Ότι επισήμανε πράγματα που παραμένουν ζητούμενα και σήμερα, αλλά, πάνω απ’ όλα, αυτονόητα. Όμως θέλουν να μην είναι πια αυτονόητα.

Ίσως γι’ αυτό και ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν εξέδωσε μήνυμα για την επέτειο. Γιατί θα ήταν τόσο αντιφατικό που θα καταντούσε αστείο. Όπως το να απαιτεί κάποιος, το ψωμί που τρώμε να λέμε ότι είναι παντεσπάνι και να νομοθετηθεί ώστε όποιος διαμαρτυρηθεί που δεν έχει να φάει ούτε ψωμί, τουλάχιστον να μπορεί να φάει ξύλο...

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.
Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ακατάλληλη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ, από τη μία έχει ως ευαγγέλιο το πόρισμα Πισσαρίδη, μια σύνοψη των πιο ακραία αντικοινωνικών συνταγών του ΔΝΤ, πάνω στις οποίες θα βασιστεί και το εθνικό σχέδιο για τα χρήματα του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις