Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μάσκες

Eurokinissi

Όταν ο Κυρ. Μητσοτάκης «χειροκροτούσε» το υγειονομικό προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων και έταζε την ενίσχυσή του, κανείς δεν είχε πιστέψει ότι αυτή η όψιμη παραδοχή τής σημασίας και της αξίας της δημόσιας Υγείας εκ μέρους του είχε το παραμικρό ίχνος ειλικρίνειας.  Άλλωστε, αυτό αποδείχθηκε πολύ σύντομα.

Τη δήθεν στροφή του πρωθυπουργού τότε είχε στηλιτεύει έντονα και η Φ. Γεννηματά. Είχε έναν επιπλέον λόγο να στηλιτεύσει την υποκρισία Μητσοτάκη, διότι με τη μάσκα του «σοσιαλδημοκράτη», που ξαφνικά αγάπησε τη δημόσια Υγεία, απειλούσε με νέα λεηλασία ένα κοινό του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Το ίδιο έκανε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. και από την εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη. «Πίσω από τα μεγάλα λόγια του πρωθυπουργού για το ΕΣΥ εν μέσω καραντίνας, η αλήθεια είναι ότι η Ν.Δ. θέλει να τεμαχίσει το ΕΣΥ και να το παραδώσει σε μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα» τόνισε...

Ν.ΛΙΟΝ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ακατάλληλη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ, από τη μία έχει ως ευαγγέλιο το πόρισμα Πισσαρίδη, μια σύνοψη των πιο ακραία αντικοινωνικών συνταγών του ΔΝΤ, πάνω στις οποίες θα βασιστεί και το εθνικό σχέδιο για τα χρήματα του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις