Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βλέπει φαντάσματα...

Την Ρ. Δούρου θυμήθηκε ότι “είδε” πίσω από τα γεγονότα της Κερατέας του 2010 ο Θ. Πάγκαλος, ο οποίος επέλεξε να της επιτεθεί για τραμπουκισμούς που ουδέποτε υπήρξαν από την πλευρά τής νυν περιφερειάρχη. Παρ' ότι αυτά τα κατήγγειλε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε εάν κατέθεσε στοιχεία στη Δικαιοσύνη, ο Θ. Πάγκαλος απάντησε: “Δεν έχω πάει ποτέ στα δικαστήρια, γιατί δεν θέλω να πάω στα δικαστήρια”.

“Τα όσα ισχυρίστηκε ο πρώην αντιπρόεδρος περί δήθεν 'στοχοποίησής' του από μένα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας” απάντησε η Ρ. Δούρου, προσθέτοντας: “Δεν βρίσκονται όμως στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης”. “Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, συνήθιζε να λέει ο Ρούζβελτ, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια” υπογράμμισε η Ρ. Δούρου.

“Οι ύβρεις, οι χυδαιότητες και τα φριχτά ψεύδη τα οποία εκστόμισε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλος κατά του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνούν κάθε όριο”, είναι το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο καταλήγει: “Ο ρόλος του εργολάβου εκτόξευσης συκοφαντιών και χυδαιοτήτων που έχει αναλάβει με μεγάλη προθυμία ο κ. Πάγκαλος είναι, αν μη τι άλλο, θλιβερός”.

Η.Β.

Δείτε όλα τα σχόλια