Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αντικομμουνιστικό κρεσέντο βουλευτή της Ν.Δ. κατά του Νίκου Μπελογιάννη (Video)

«Η επιδίωξη επιβολής κομμουνιστικής δικτατορίας δεν συνιστά πράξη υπέρ της Δημοκρατίας» δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Τασούλας προσθέτοντας ότι «ο Μπελογιάννης δεν αγωνίστηκε για τη δημοκρατία» σε ένα κρεσέντο αντικομμουνισμού πριν λίγο στη Βουλή,

λαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον βουλευτή της Χ.Α. Ηλιόπουλο που νωρίτερα απειλούσε ότι θα γκρεμίσει το μουσείο Νίκου Μπελογιάννη που εγκαινίασε χθες ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας.

Ενόχλησε τον βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υπουργό Πολιτισμού, Κ. Τασούλα ότι ο Πρωθυπουργός εγκαινίασε το μουσείο Νίκου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα χαρακτηρίζοντάς το ως "κίνηση αντιπερισπασμού".

«Αν είχε επικρατήσει η άλλη παράταξη δεν θα επιτρεπόταν όχι να πω αυτά, αλλά ούτε να τα σκεφτώ» συνέχισε εν μέσω χειροκροτημάτων των βουλευτών της Ν.Δ. κ. Κ. Χατζηδάκη, Μ. Βορίδη και άλλων.

"Ο κ. Τασούλας νωρίτερα δικαιολόγησε και επικύρωσε την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας στην ομιλία του τη Βουλή τονίζοντας ότι χειροκροτήθηκε για αυτό από τη Ν.Δ. "Είναι θλιβερό η Ν.Δ. να χειροκροτεί τέτοια πολιτική στάση (διχασμού) και απόψεις" πρόσθεσε.

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια