Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Χρήστο μου", "Δημήτρη μου"

Είναι οξύμωρο να ακούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ζητούν εξηγήσεις γιατί το Αγρίνιο δεν συνδέεται με την Ιονία Οδό. Το έκανε χθες στη Βουλή ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης του απάντησε επί προσωπικού.

"Κύριε συνάδελφε, κύριε Κωνσταντόπουλε, φίλε Δημήτρη", του επεσήμανε ο Χρ. Σπίρτζης, "στα επικοινωνιακά επιτελεία των μέσων που στηρίζουν τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, όπου ανήκεις, συνήθως λένε κάθε μέρα το πρωί: ‘Μην αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μια ωραία και στημένη ιστορία’ κι εσύ με την ερώτηση που κάνεις τη χαλάς", καθώς ο υπεύθυνος Υποδομών του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης έχει βγάλει τέσσερα δελτία Τύπου τα οποία αναφέρουν ότι οι οδικοί άξονες είναι έργα από τις αρχές του 2001.

"Εκπλήσσομαι από τον αγαπητό υπουργό, τον φίλο Χρήστο, γιατί, όταν σχεδιαζόταν αυτό το έργο, ήταν στο ΠΑΣΟΚ, ήταν μέρος του ΠΑΣΟΚ και ήταν πρόεδρος του ΤΕΕ. Επίσης εκπλήσσομαι, αγαπητέ Χρήστο, που έρχεσαι σ’ έναν νέο βουλευτή και ζητάς ευθύνες. Αν θέλεις να ζητήσεις ευθύνες, ζήτα στους τότε βουλευτές και στους τότε φίλους σου. Ζητήστε εκεί, αγαπητέ υπουργέ, τις ευθύνες σας και όχι από τον υποφαινόμενο" απάντησε ο Δ. Κωνσταντόπουλος συμπληρώνοντας ότι "η ολοκλήρωση της Ιονίας Οδού είναι γεγονός και αυτό σας τιμά".

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Χρ. Σπίρτζης: Κύριε Κωνσταντόπουλε, φίλε Δημήτρη, η απάντηση δεν ήταν σ’ εσένα, αλλά στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που καλύπτεται από τις ανακοινώσεις του υπεύθυνου Υποδομών του κόμματός σας.

Δ. Κωνσταντόπουλος: Εγώ είμαι Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου.

Χρ. Σπίρτζης: Εδώ υπάρχουν άλλοι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από εμένα. Οι δύο ήταν στο ΠΑΣΟΚ κι αυτοί όταν είχε άλλα χαρακτηριστικά, όχι αυτά που έχει σήμερα...

Δ. Κωνσταντόπουλος: Τα μεγάλα έργα επί ΠΑΣΟΚ σχεδιάστηκαν.

Χρ. Σπίρτζης: Όταν δεν ντρέπονταν για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τότε ήμασταν μαζί. Και απορώ, ειλικρινά, επειδή σας ξέρω προσωπικά, πώς εσείς έχετε μείνει εκεί ακόμη.

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια