Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αν. Μ. Ασημακοπούλου: "Με συμβούλεψε ως σύμβουλός μου ο κ. Παπαουλάκης" (Video)

«Δεν έχει επίσημη σχέση συμβούλου με τη Ν.Δ. ο συγκεκριμένος κύριος. Πάρθηκαν αποσπασματικά οι δηλώσεις μου. Ζήτησα να με συμβουλέψει ως σύμβουλός μου στη συγκεκριμένη σύσκεψη» δήλωσε η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΙ αποδεχόμενη ουσιαστικά τη σχέση συμβούλου που είχε ο κ. Παπουλάκης με τη Ν.Δ.

Να σημειωθεί χθες η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 παραδέχτηκε ότι ο Νίκος Παπαουλάκης είναι σύμβουλος της ΝΔ αλλά υποστήριξε ότι δεν τίθεται ζήτημα ασυμβίβαστου για τον αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Ενώ κυνικά υποστήριξε ότι «για μένα δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου. Ο κ. Παπαουλάκης, μπορεί να είναι σύμβουλος της ΝΔ για θέματα ψηφιακής πολιτικής».

Φ. Βάκη: Ο νόμος είναι σαφέστατος αλλά τίθεται και θέμα ηθικής τάξης και δεοντολογίας 

«Δεν ξέρω τι είναι τελικά ο κ. Παπαουλάκης ο οποίος τράβηξε την πρίζα από την ΕΡΤ και συνέβαλε στο διαγωνισμό παρωδία της Digea» απάντησε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη.

Ωστόσο όπως ανέφερε η κ. Βάκη «ο νόμος 4070 του 2012 είναι σαφέστατος. Αν είσαι πρόεδρος ή αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ υπηρετείς με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και για το λόγο αυτό πρέπει να τελείς σε καθεστώς αναστολής άσκησης οποιασδήποτε άμισθης, ή έμμισθης επαγγελματικής δραστηριότητας. Το άρθρο 10 του ίδιου νόμου μιλάει και για πειθαρχικές ποινές».

Επιπλέον πέραν του νομικού πλαισίου «τίθεται θέμα ηθικής τάξης και δεοντολογίας καθώς δεν προστατεύεται η ανεξαρτησία των ανεξάρτητων αρχών με αυτό τον τρόπο. Χρειάζεσαι άτομα που δεν έχουν σχέση με κόμματα». 

Kατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προοδευτικές συγκλίσεις: ποιοι και με ποιους

Η ανάγκη μιας εναλλακτικής πρότασης για την Ευρώπη αναδεικνύεται πλέον με ολοένα σαφέστερο πρόσωπο. Το παραδοσιακό σύστημα εξουσίας βαίνει προς εξαφάνιση. Δυνάμεις πανίσχυρες πριν λίγα χρόνια, όπως...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο