Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νίκος Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Όταν υπάρχει πολιτική βούληση όλα είναι εφικτά (Video)

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς για την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις έξι τηλεοπτικές άδειες σε δήλωση του στο περιστύλιο της Βουλής.

"Το ΕΣΡ έχει οργανώσει μια άρτια διαδικασία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πολύ γρήγορα θα περάσουμε σε μια φάση όπου και το τηλεοπτικό τοπίο θα είναι ρυθμισμένο και παράλληλα με τις προοπτικές της αύξησης της διαφημιστικής αγοράς, με βάση και τον ισχύοντα νόμο θα έχουμε αύξηση των θέσεων εργασίας στην τηλεόραση".

"Το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα θα ξεκινήσει να κάνει τα απαραίτητα βήματα για το μέλλον που αφορούν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Όταν υπάρχει η πολιτική βούληση και η εγρήγορση και η ετοιμότητα από τις ρυθμιστικές αρχές όλα είναι εφικτά".

Κατ. Μπρ.

 

Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά

"Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις και φαίνεται ότι είναι θετικές. Το ΕΣΡ έχει οργανώσει μία διαδικασία άρτια συμπαγή και σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Νομίζω ότι πάρα πολύ γρήγορα θα περάσουμε σε μία διαδικασία όπου και το τοπίο το τηλεοπτικό θα είναι ρυθμισμένο και με τις προοπτικές της αύξησης της διαφημιστικής αγοράς και με τη βάση τον ισχύοντα νόμο θα έχουμε και αύξηση των θέσεων εργασίας στην τηλεόραση".

"Υπάρχουν όλες οι διαδικασίες λοιπόν η τηλεοπτική αγορά, το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα, να ξεκινήσει να κάνει τα απαραίτητα βήματα για το μέλλον, τα οποία αφορούν και τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις".

"Νομίζω ότι αποδεικνύεται πως όταν υπάρχει η πολιτική βούληση και η εγρήγορση και η ετοιμότητα από τους θεσμικούς παράγοντες και τις ρυθμιστές αρχές, όλα είναι εφικτά".

Δείτε όλα τα σχόλια