Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Στούμπος: «Ο Θοδωρής ήταν από τους ανθρώπους που έκανε τη ζωή καλύτερη σε πολλές πλευρές»

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ, Δημήτρης Στούμπος για το θάνατο του δημοσιογράφου και στελέχους της Αριστεράς, Θοδωρή Μιχόπουλου που μόλις είχε πληροφορηθεί παρευρισκόμενος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ.

«Ήταν από τους ανθρώπους που έκανε τη ζωή καλύτερη σε πολλές πλευρές» δήλωσε ο Δημήτρης Στούμπος εκφράζοντας τα «θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του και σε όλους μας».

«Τον γνώριζα πολύ καλά προσωπικά, έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές αν και όσο είμαι εγώ στην εφημερίδα δεν ήταν συνεργάτης της, αλλά ήταν για πολλά χρόνια στην ΕΡΤ. Είχε μακρά διαδρομή στην Αριστερά και ήταν καίριος ο πολιτικός ρόλος που έχει παίξει ως αγωνιστής της και ως συμμέτοχος της πρωτόγνωρης αυτής εμπειρίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημαντικό είναι να θυμόμαστε όλοι πόσο σύντομη είναι η ζωή για να την κάνουμε λίγο καλύτερη. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος είναι από τους ανθρώπους που την έκανε καλύτερη σε πολλές πλευρές. Θερμά συλλυπητήρια σε όλους».

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ποιες Πρέσπες; Οι συντάξεις είναι το θέμα του

Απλή λογική: Αν ο Κ. Μητσοτάκης πιστεύει στα σοβαρά ότι η κυβέρνηση παζάρεψε το μακεδονικό με τις συντάξεις, προφανώς θεωρεί ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν να λυθεί το μακεδονικό εις βάρος της Ελλάδας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο