Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σ. Κοντονής: Από μέλη της Χ.Α. και της Ν.Δ. το περιστατικό στα Γιαννιτσά (Video)

«Οργανωμένες και στημένες» χαρακτήρισε τις αποδοκιμασίες από μέλη της Χ.Α. και της Ν.Δ. στα Γιαννιτσά κατήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα φασίστες και ακροδεξιοί να με ονομάζουν «προδότη» ιδίως αυτά τα υποκείμενα» είπε χαρακτηριστικά. «Ήταν περιφερειακό στέλεχος της Ν.Δ. όπως κατήγγειλε η κ. Τζάκρη που τους γνωρίζει. Υπάρχουν ονόματα, δώσαμε ένα υπάρχουν και άλλα».«Οι ομάδες αυτές δεν είναι παραπάνω από 15 – 20 άτομα».

 «Είναι σημαντικό να μελετηθεί η συμφωνία διότι υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση πρόσθεσε ο υπουργός διότι υπάρχει μεγάλη σύγχυση, για παράδειγμα δεν δίνεται καμία εθνότητα, ενώ μόνο για την ιθαγένεια πρόκειται, για τον τρόπο που θα αναγράφεται στα διαβατήρια».

«Στις διαδηλώσεις πριν τη συμφωνία κανένας δεν έλεγε ιδεολογικά ως σύνολο σε μία κατεύθυνση τους πολίτες. Αντιθέτως λέγαμε ότι είναι πολίτες που εκφράζουν τη γνώμη τους αλλά σε αυτές τις διαδηλώσεις υπήρχαν και ακροδεξιά στοιχεία που προέβαιναν σε βιαιότητες όπως έγινε με την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης».

Συντάκτης: avgi.gr

 

Γιαννιτσά: Στημένα επεισόδια από την ακροδεξιά και με συμμετοχή στελεχών της ΝΔ

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο