Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

O βουλευτής της ΝΔ Γ. Αντωνιάδης χορεύει τον ίδιο “αλυτρωτικό” χορό για τον οποίο κατηγορήθηκε ο Κ. Σέλτσας! (Video)

Τις τελευταίες μέρες βομβαρδιστήκαμε με ένα βίντεο στο οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας εμφανίζεται σε ένα πανηγύρι να χορεύει… Τον ίδιο χορό με «αλυτρωτικά μηνύματα» είχε χορέψει και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Αντωνιάδης…

Το βίντεο με τον βουλευτή Κώστα Σέλτσα, μάλιστα, αναπαράχθηκε αφειδώς από τα “πρόθυμα” ΜΜΕ… Να υποθέσουμε ότι την ίδια τύχη θα έχει το βίντεο και με το βουλευτή της Ν.Δ., Γιάννη Αντωνιάδη…

Στο βίντεο που παραθέτουμε φαίνεται ο άλλος βουλευτής της Φλώρινας, ο κ. Γιώργος Αντωνιάδης της ΝΔ, να χορεύει τον ίδιο χορό στο ίδιο χωριό, αλλά σε προηγούμενη χρονιά, περιστοιχιζόμενος μάλιστα από ιδιαίτερα προβεβλημένα τοπικά στελέχη του κόμματός του.

Έτσι αποδεικνύονται δύο -πράγματα:

1. Ότι φυσικά δεν είναι κακό να χορεύει κανείς παραδοσιακά τραγούδια του τόπου του και

2. Ότι η επιχείρηση στοχοποίησης του Κώστα Σέλτσα είναι μέρος της χυδαίας εκστρατείας λάσπης και πατριδοκαπηλίας που έχουν εξαπολύσει η ΝΔ και τα φιλικά της μέσα, με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών.
Μόνο ντροπή!

Συντάκτης: Η ΑΥΓΗ

 

Ολόκληρο το video

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο