Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

57 σελίδες τότε, 2.000 τώρα!

Την "προκλητική αφωνία" της πλειοψηφίας ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ της ΠΟΕΔΗΝ -έχουν 18 από τις 33 έδρες- όσον αφορά τις εξελίξεις στο σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ (αλλά και τη Novartis) στηλίτευσε μιλώντας Στο Κόκκινο ο...

Την "προκλητική αφωνία" της πλειοψηφίας ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ της ΠΟΕΔΗΝ -έχουν 18 από τις 33 έδρες- όσον αφορά τις εξελίξεις στο σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ (αλλά και τη Novartis) στηλίτευσε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Παναγιώτης Παντέλης, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της Ομοσπονδίας, που δεν συνεδριάζει -"τις ανακοινώσεις τις βλέπουμε στα e-mail μας" κατήγγειλε...

Οι στοχεύσεις της ΠΟΕΔΗΝ αναδεικνύονται από το γεγονός ότι την περίοδο 2010-2014, όταν έκλεισαν δεκάδες Κέντρα Υγείας, μπήκαν σε διαθεσιμότητα 1.600 υπάλληλοι, απολυθήκαν 2.500 γιατροί από την Πρωτοβάθμια Υγεία, είχε εκδώσει μόλις 57 σελίδες δελτία Τύπου, ενώ την περίοδο από το 2015 και μετά οι ανακοινώσεις ξεπερνούν τις 2.000 σελίδες! "Για να καταλάβετε την προσπάθεια που γίνεται για να ακυρώσουν ένα αφήγημα θετικών εξελίξεων στον χώρο της Υγείας" και "να αθωώσουν τις πολιτικές των κομμάτων που εκπροσωπούν".

Το θλιβερό είναι, όπως σημείωσε ο Π. Παντέλης, ότι η Ομοσπονδία απαξιώνεται από τη στάση της πλειοψηφίας προκαλώντας το κοινό αίσθημα με την αποσιώπηση των σκανδάλων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. και την "προσχώρηση της πλειοψηφίας σε έναν μονομέτωπο αγώνα κατά της κυβέρνησης" προκειμένου να ενισχύσει τον αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Φώφης Γεννηματά να επιστρέψουν στην εξουσία.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ποιος ήταν συνεργάτης του Φλώρου είπαμε;

Τόσες μέρες η Ν.Δ. είχε αποφύγει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επιλογή που εντάσσεται, προφανώς, στη στρατηγική του ήπιου πολιτικού κλίματος την οποία ακολουθεί η Ν.Δ. μετά τον ανελέητο πόλεμο τοξικής λάσπης με τον οποίο έφτασε μέχρι τις ευρωεκλογές.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο