Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αντί μάννα, χολή

Τον Ιούνιο ο περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης έδινε συγχαρητήρια για την αποκάλυψη κυκλώματος που (κάτω από τη μύτη του, μην το ξεχνάμε) έδινε παρανόμως το 80% (!) των διπλωμάτων οδήγησης...

Τον Ιούνιο ο περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης έδινε συγχαρητήρια για την αποκάλυψη κυκλώματος που (κάτω από τη μύτη του, μην το ξεχνάμε) έδινε παρανόμως το 80% (!) των διπλωμάτων οδήγησης στη Φθιώτιδα. Τότε πομπωδώς δήλωσε ότι “το πανηγύρι σχόλασε” και έλεγε στον αντιπεριφερειάρχη του “έγραψες Ιστορία”.

Όμως την υπάλληλο η οποία τον Οκτώβριο του 2014 αποκάλυψε το κύκλωμα τη στέλνει από γραφείο σε γραφείο με “δυσμενείς μετακινήσεις”! Αυτό αποκαλύπτει η ομοσπονδία των εργαζόμενων στις περιφέρειες ΟΣΥΑΠΕ.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία ο Κ. Μπακογιάννης μετέθεσε την αναπληρώτρια προϊσταμένη στο Τμήμα Αδειών Οδήγησης της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, η οποία αποκάλυψε το σκάνδαλο. Αρχικά την απομάκρυνε στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) και στη συνέχεια, με εντολή του γενικού διευθυντή Μεταφορών, φρόντισαν να της επιβληθεί και έγγραφη επίπληξη! Και τώρα τη στέλνει στη Διεύθυνση Υγείας.

Ίσως επειδή είναι πιο κοντά στην έξοδο του κτηρίου...

Κ.Που.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια