Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διαφοροποίηση του Θ. Παπαχριστόπουλου για τη συμφωνία των Πρεσπών

«Είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί. Η Βόρεια Ελλάδα έχει να κερδίσει από τη συμφωνία» υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. και εξέφρασε τη διαφωνία του με την πρόθεση του Π. Καμμένου να αποχωρήσει από την κυβέρνηση

Την υποστήριξή του προς τη συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, εκφράζοντας τη διαφωνία του με την πρόθεση του Πάνου Καμμένου να αποχωρήσει από την κυβερνητική πλειοψηφία αν η συμφωνία έρθει προς κύρωση στη Βουλή. Σε ραδιοφωνικές του παρεμβάσεις, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛΛ. μίλησε με θερμά λόγια για τον Π. Καμμένο, ιδιαίτερα για τη σύγκρουσή του με τη διαπλοκή, τόνισε όμως ότι το "Μακεδονικό" «είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί κι αυτό είναι καλό για τη χώρα».

Ο Θ. Παπαχριστόπουλος επισήμανε ότι διαφωνεί με πιθανή αποχώρηση των ΑΝ.ΕΛΛ. από την κυβέρνηση σε περίπτωση που η συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή προς κύρωση, υπογραμμίζοντας ότι «δεν έχω μάθει να υποκρίνομαι. Δεν έχω αλλάξει γνώμη και είμαι σταθερός από την πρώτη ώς την τελευταία στιγμή» και σημείωσε ότι «είναι ηλίου φαεινότερο ότι και η Βόρεια Ελλάδα έχει να κερδίσει από τη συμφωνία».

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. παραδέχτηκε ότι η διαφωνία του σε αυτό το καίριο ζήτημα έχει «ψυχράνει» τις σχέσεις του με τα άλλα στελέχη του κόμματός του, αρνήθηκε όμως κατηγορηματικά ότι έχει προχωρήσει σε κάποιου είδους παρασκηνιακή συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω και σπίτι μου. Συμφωνίες παρασκηνίου δεν έκανα και δεν πρόκειται να κάνω» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Θ. Παπαχριστόπουλος.

Κώστας Παπαγιάννης

Δείτε όλα τα σχόλια