Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Λύση για ανασφάλιστους

Δικαίωμα νοσοκομειακής περίθαλψης στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών έχουν πλέον τα ανασφάλιστα παιδιά των απόστρατων του Λιμενικού. Το πρόβλημα ήταν οξύτατο για τις οικογένειες που επιβαρύνονταν με τα...

Δικαίωμα νοσοκομειακής περίθαλψης στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών έχουν πλέον τα ανασφάλιστα παιδιά των απόστρατων του Λιμενικού.

Το πρόβλημα ήταν οξύτατο για τις οικογένειες που επιβαρύνονταν με τα έξοδα υγείας και το έθεσαν στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας, η οποία οργάνωσε τη συνεργασία του αρχηγείου του Λιμενικού με την Υπηρεσία Υγειονομικού του υπουργείου.

Πρότυπο για την απόφαση του Φώτη Κουβέλη και του Νεκτάριου Σαντορινιού ήταν η κυβερνητική απόφαση του 2015 για τη δωρεάν πρόσβαση 2,5 εκατ. ανασφάλιστων συνανθρώπων μας στα δημόσια νοσοκομεία.

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πρωτοβουλία στα χέρια της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση, που για τρεισήμισι χρόνια πορεύτηκε με δεμένα τα χέρια, τώρα έχει έναν καθαρό δρόμο μπροστά της. Η προώθηση ώριμων προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και ένα σχέδιο εξωστρεφούς δράσης θα ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο