Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Τοσουνίδης: "Κατηγορώ" στον Κ. Μητσοτάκη τα όσα είπα, η Ν.Δ. να ξεκαθαρίσει τη στάση της (Video)

«Κατηγορώ και καταγγελία σε έναν υποκριτή και διπρόσωπο Κυριάκο Μητσοτάκη που στα όρια της ανηθικότητας καπηλεύεται πατριωτισμό και ιστορία απλώς για να ανατρέψει μια κυβέρνηση» είπε σήμερα ο κ. Τοσουνίδης.

Επανέλαβε τις δηλώσεις του ο κ. Τοσουνίδης το πρωί στον ΑΝΤ1 καλώντας τη Ν.Δ. να ξεκαθαρίσει τη θέση της αναφορικά με το όνομα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει πρόταση μομφής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ούτε όνομα, ούτε γλώσσα, ούτε εθνότητα δίνει η Ν.Δ.» απάντησε ο κ. Βρούτσης ως άλλος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Τοσουνίδης μέμφθηκε τη Ν.Δ. γιατί όπως είπε στην πρόταση μομφής που είχε καταθέσει δεν ανέφερε καν το όνομα.

«Δεν θα σας κάνει το χατίρι η Ν.Δ.» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας προσθέτοντας ότι «η Ν.Δ. θα πατήσει στην σύνθετη ονομασία». «Έωλη η πρότασή σας που δεν θα βρει πουθενά βάση». Ο κ. Βέττας τόνισε ότι δεν δημιουργεί «κανένα πρόβλημα αυτή η πρόταση».

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένα ιστορικό βήμα

Η πρόθεση του γειτονικού μας λαού, να τελειώσει η εθνικιστική αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, είχε εκφραστεί από το δημοψήφισμα. Ο επιδέξιος χειρισμός της αποχής και των προβλημάτων...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο