Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με τα Ελ και τα Νεφελίμ!

Με αυτά που είπε για τα Χριστούγεννα ο Μάκης Βορίδης δεν μπορεί να περίμενε να μην τον σχολιάσει ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή. "Βλέπω τις τελευταίες μέρες, ελλείψει αφηγήματος καταστροφολογίας,...

Με αυτά που είπε για τα Χριστούγεννα ο Μάκης Βορίδης δεν μπορεί να περίμενε να μην τον σχολιάσει ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή. "Βλέπω τις τελευταίες μέρες, ελλείψει αφηγήματος καταστροφολογίας, προβεβλημένα στελέχη της Ν.Δ., όπως ο Μ. Βορίδης, να επιδίδονται στο αφήγημα της παραδοξολογίας" είπε ο πρωθυπουργός και έκανε μια εναλλακτική πρόταση στον Μ. Βορίδη: "Να πάρει κι αυτός μια εκπομπή στην τηλεόραση, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον άλλο γραφικό που μιλάει για τα Νεφελίμ, για τη γενιά των Ελ και να λέει ότι θα καταργήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα Χριστούγεννα και τις γιορτές της ορθοδοξίας".

"Δεν στερείστε μόνο αφηγήματος. Με αυτά που λένε τα στελέχη σας, στερείστε και στοιχειώδους σοβαρότητας. Γίνεστε γραφικοί. Και σας βλέπει ο ελληνικός λαός και σας κρίνει" πρόσθεσε ο Αλ. Τσίπρας στους διαμαρτυρόμενους βουλευτές της Ν.Δ. την ώρα που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γελούσαν.

Κ.Που.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια