Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διακοπές και ύβρεις στον Μπαλάφα, σούζα στον Κικίλια (Video)

Η αντικειμενική ενημέρωση επιβάλλει αφωνία στον κ. Μπαλάφα και ύβρεις απέναντί του. Απόλυτη ελευθερία έκφρασης στον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κικίλια και στον ακραίο εθνικιστικό λόγο του κ. Μπαλτάκου ελεύθερα χωρίς αντίλογο να απαντά στον κ. Φίλη που δεν ήταν στην εκπομπή!

Παραπάνω από 32 δεύτερα ήταν η ερώτηση Παπαδάκη για τη συμφωνία των Πρεσπών στον υφυπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννη Μπαλάφα στον δεύτερο γύρο των τοποθετήσεων των βουλευτών.

Ξεκινάει να απαντά ο υφυπουργός Γιάννης Μπαλάφας και σε ούτε 10 δεύτερα (στο 41)  αφότου ξεκινά να μιλά, τον διακόπτει ο κ. Παπαδάκης. Λέει ούτε μία πρόταση, ακούγεται κάποιος να ψιθυρίζει και στο 1.26 τον διακόπτει ο κ. Παπαδάκης και παρεμβαίνει ο κ. Μπογδάνος καλεσμένος σχολιαστής του σταθμού. 

Στο 1.49 ο κ. Μπαλάφας διαμαρτύρεται και προσπαθεί να συνεχίσει ολοκληρώνοντας την εθνική θέση αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο 2.37 ο κ. Παπαδάκης ξεκινάει τα "μάλιστα" για να τον διακόψει και πάλι και ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κικίλιας τον κοιτάει νευρικά δίνοντας του να καταλάβει ότι πρέπει να μιλήσει και εκείνος.

Στο 2.47 ο κ. Παπαδάκης αρχίζει να επαναλαμβάνει "γίνατε σαφής. Μάλιστα, γίνατε σαφής". "Άρα" λέει ο κ. Μπαλάφας προσπαθώντας μάταια να συνεχίσει και ο κ. Παπαδάκης τον "τον μαλώνει"... "σας άφησα 4 λέπτα"!

Για 30 δεύτερα ζητάει πριν τελειώσει καν το λόγο του ο υφυπουργός ο κ. Μπογδάνος να παρέμβει και λέει "είναι ψέματα αυτό που λέει ο κ. Μπαλάφας και τώρα δεν θα με διακόψετε εσείς..."  Αποκαλώντας τον ψεύτη πετάει την μπάλα στη θέση της Ν.Δ. περί "γλώσσας και εθνότητας".

Στο  4.7 ο λόγος στον κ. Κικίλια που μιλάει απνευστί και χωρίς καμία διακοπή ως και το 5.40. Στη συνέχεια ο λόγος στον κ. Μπαλτάκο που και αυτός χωρίς καμία διακοπή μιλά ως το 7.11. Δέχεται μια ερώτηση και συνεχίζει σόλο, ως το 7.55.

Αυτά, ή αλλιώς πως παρουσιάζεσαι αντικειμενικός, χωρίς να είσαι...

Κατ. Μπρ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια