Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κυνική δήλωση Γιακουμάτου: Να κοπεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Video)

Την πολιτική που επιφυλάσσει η Ν.Δ. για τα χαμηλά εισοδήματα αποκάλυψε ο βουλευτής της κ. Γιακουμάτος σήμερα στο OPEN συνομιλώντας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Βέττα.

Κατήγγειλε την "επιδοματική πολιτική" του ΣΥΡΙΖΑ και εντελώς κυνικά υποστήριξε την κατάργηση του Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης που στηρίζει τους οικονομικά αδύναμους πολίτες. Δηλαδή 800.000 πολίτες να μείνουν χωρίς ούτε τα "ψίχουλα" που ισχυρίζεται ότι είναι η κοινωνική πολιτική που ήταν αδύνατο οι ίδιοι να παρέχουν.

Ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός της Ν.Δ. επιχειρεί να οδηγήσει στην πλήρη εξαθλίωση τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα αδιαφορώντας επιδεικτικά για τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες. 

Πόσους άραγε θα αφορούν οι "δουλειές" που υπόσχεται σε αντιστάθμισμα η Ν.Δ.; Τους γνωστούς ημέτερους. όπως έπραττε άλλωστε και στο παρελθόν και υπόλοιποι στον κοινωνικό Καιάδα...

Kατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ποιες Πρέσπες; Οι συντάξεις είναι το θέμα του

Απλή λογική: Αν ο Κ. Μητσοτάκης πιστεύει στα σοβαρά ότι η κυβέρνηση παζάρεψε το μακεδονικό με τις συντάξεις, προφανώς θεωρεί ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν να λυθεί το μακεδονικό εις βάρος της Ελλάδας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο