Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι ισχυρισμοί Μητσοτάκη άνοιξαν την όρεξη στον Μιχαλολιάκο

Αναπάντητη η πρόκληση από την Πειραιώς - Στήριξη στη Ν.Δ. προσφέρει ο αρχηγός της Χ.Α. με "όρο" το Μακεδονικό" και την "απέλαση των 'λαθρομεταναστών'"

Νοσηρές ορέξεις ανοίγουν οι ακροδεξιάς κοπής ισχυρισμοί του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα 'γαλάζια' χαϊδέματα των “νεομακεδονομάχων” και τα ξενοφοβικά παραληρήματα κορυφαίων στελεχών που ανήκουν στην εθνικιστική πτέρυγα της Ν.Δ. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος (μιλώντας στο Kilkis TV) έκλεισε το μάτι της συνεργασίας προς την αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας πως «αν αύριο η Νέα Δημοκρατία θέλει να κυβερνήσει και έχει ανάγκη τις ψήφους μας και ευθαρσώς περάσει την κόκκινη γραμμή των νταβατζήδων που θέλουν τη Χρυσή Αυγή να είναι εκτός, να αποδεχθεί τους όρους μας: στο ζήτημα το εθνικό της Μακεδονίας, στο ζήτημα των 'λαθρομεταναστών' ώστε να απελαθούν όλοι και όποιος μπαίνει στη χώρα να είναι παράνομος αλλά και να καταγγείλουν την πολιτική των Μνημονίων με την οποία έχει βυθιστεί η χώρα και είναι συνένοχη η Ν.Δ.”.

Σε αυτό το κατάμαυρο φόντο ο επικεφαλής της νεοναζιστικής οργάνωσης επισήμανε πως αν γίνουν δεκτοί οι όροι, “τότε ναι, είμαστε πρόθυμοι, δεν μας ενδιαφέρει η εξουσία, μας ενδιαφέρει να πάει μπροστά ο τόπος». Ο Κ. Μητσοτάκης προχθές κάλεσε τον πρωθυπουργό να μη “διανοηθεί ξανά να ταυτίσει τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη με την Ακροδεξιά”. Τότε η Ν.Δ. θα κόψει μαχαίρι τον βήχα του φιδιού που τη φλερτάρει;

Κ.Σ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια