Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χωρίς ντροπή!

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, γι' αυτό και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αντέδρασε έντονα στην αναφορά του γενικού εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κατρούγκαλου για τις πολιτικές οικογένειες και την ανάγκη...

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, γι' αυτό και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αντέδρασε έντονα στην αναφορά του γενικού εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κατρούγκαλου για τις πολιτικές οικογένειες και την ανάγκη συνταγματικού περιορισμού των θητειών των βουλευτών και επικαλέστηκε τη λαϊκή ψήφο και τη «μάχη του σταυρού».

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης μίλησε για «λαϊκισμό» και για ποινικοποίηση των οικογενειακών σχέσεων, όμως έσπευσε να αξιοποιήσει αυτά τα «όπλα».

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε τη μακρά κοινοβουλευτική θητεία του Ηλία Ηλιού, το γεγονός ότι τα παιδιά του Λεωνίδα Κύρκου και του Νίκου Κωνσταντόπουλου υπήρξαν κι αυτοί βουλευτές, ενώ ενέπλεξε και τον γιο του πρωθυπουργού παρατηρώντας (χωρίς ντροπή): «Ποινικοποιήστε τις οικογενειακές σχέσεις, ώστε να μην έχουμε την ευκαιρία να δούμε κανέναν Ερνέστο Τσίπρα να ανεβαίνει στα έδρανα του Κοινοβουλίου».

Κ.Π.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διπλή μάχη

Τη Δευτέρα ξεκινά και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας με την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία από τον Αλέξη Τσίπρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένας αγώνας που δίνεται...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο