Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Για “πολιτική ανωμαλία” επιμένει να μιλά η Ν.Δ. αδιαφορώντας για την επιβεβαιωμένη κυβερνητική πλειοψηφία

Για “πολιτική ανωμαλία” επιμένει να κάνει λόγο η Ν.Δ. τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά η καθαρή εντολή στην κυβέρνηση με την χθεσινή ψήφο εμπιστοσύνης 151 βουλευτών.

Η εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. ξεχνώντας ότι η χώρα έχει περάσει προ πολλού σε συμμαχικές κυβερνήσεις και αδιαφορώντας για τους συνταγματολόγους που το επιβεβαιώνουν συνεχίζει να μιλά για “πρωτοφανής πολιτική ανωμαλία” και “δανεικούς βουλευτές” και “παρακμή”.

Λογική η πικρία στην αξιωματική αντιπολίτευση που η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσαν να ανατρέξουν στις δικές τους κυβέρνησεις που “διόριζαν” πρωθυπουργούς, αυθαίρετα και χωρίς καμία λαϊκή επικύρωση.

Πολύ εύκολα φαίνεται να ξεχνάνε στη Ν.Δ. ότι καλούσαν τον κ. Τσίπρα να ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής και τελικά ούτε αυτό αποδέχονται.

«Από σήμερα η χώρα έχει κυβέρνηση Τσίπρα-Ζουράρι-Παπακώστα. Μια κυβέρνηση κουρελού που θυσιάζει τους κόπους των Ελλήνων μπροστά στην αγωνία του κ. Τσίπρα να μείνει για λίγο ακόμη στην εξουσία», δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, και πρόσθεσε: «Η πρωτοφανής πολιτική ανωμαλία να στηρίζεται ο κ. Τσίπρας από δανεικούς βουλευτές του κ. Καμμένου, ενώ εκείνος παριστάνει ότι πέρασε στην αντιπολίτευση, δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. Ακόμη και η παρακμή έχει τα όρια της».

Επιβεβαιώθηκε η κυβερνητική σταθερότητα για τους επόμενους εννέα μήνες διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στην ΕΡΤ1 υπογραμμίζοντας ότι: «Χθες ήταν μία καλή μέρα για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό καθώς κρίθηκε το θέμα της κυβερνητικής σταθερότητας για τους επόμενους εννέα μήνες. Η Βουλή έδωσε μία καθαρή απάντηση σε πείσμα όσων κατηγορούσαν ότι δεν τολμάμε να ζητήσουμε ψήφο εμπιστοσύνης μετά την αποχώρηση του Π. Καμμένου».

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια