Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλ. Τσίπρας συζητά με νέους και νέες για το μέλλον της Ευρώπης

Τη Δευτέρα στο θέατρο "Κιβωτός" με οικοδεσπότη τον Στ. Κούλογλου

Ο Αλέξης Τσίπρας συζητά με τους νέους για το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδας, σε ανοιχτή εκδήλωση με οικοδεσπότη τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, στις 7.30 μ.μ., στο θέατρο "Κιβωτός" (Πειραιώς 115, Αθήνα - μετρό Κεραμεικός).

Ο Δ. Παπαδημούλης την Κυριακή στη Βούλα

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Ευρωεκλογές και προοδευτικό μέτωπο ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό και την Ακροδεξιά» διοργανώνει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής την Κυριακή, 17 Μαρτίου, στις 11 π.μ., στη Βούλα, στην αίθουσα Ιωνία (Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 113, δίπλα στο δημαρχείο), με ομιλητή τον Δημήτρη Παπαδημούλη, αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ευ. Τσακαλώτος την Τετάρτη στη Ν. Ιωνία

Η Ν.Ε. Βόρειας Αθήνας διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Ν. Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 - πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ) με θέμα «Οικονομία και κοινωνία μετά τα Μνημόνια» με ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, υπουργό Οικονομικών.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δεν θα γυρίσουμε πίσω

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογικές αναμετρήσεις, υπάρχει η ανάγκη να συνειδητοποιήσει ο κόσμος της Αριστεράς κάποια πολύ βασικά πράγματα. Το πρώτο: η κυβέρνηση έφτασε ώς εδώ δίνοντας την πιο δύσκολη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο