Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Πέτυχε ο σκοπός» του fake news πανηγυρίζει η Ν.Δ. για το «Μακεδονία Ξακουστή» (Video)

«Πέτυχε ο σκοπός» πανηγύρισε σήμερα, ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης στο Open, που τραγουδήθηκε το «Μακεδονία ξακουστή» στις παρελάσεις ακούγοντας το «κάλεσμα» που απηύθυνε η Ν.Δ. την προηγούμενη εβδομάδα δια του Βασίλη Κικίλια.

Ο στόχος του fake news επετεύχθη πανηγυρίζουν σήμερα για το  εθνικιστικό άσμα που δεν απαγορεύτηκε ποτέ όπως διέδιδαν επιχειρώντας να δημιουργήσουν κλίμα διχασμού και εθνικού παροξυσμού.

Απόλυτη η διγλωσσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημόσια καταγγέλλει όλες τις «λεκτικές και φυσικές πράξεις βίας» και παράλληλα υποθάλπει και υποδαυλίζει ακραίες εθνικιστικές εκδηλώσεις.

Ενδεικτικό είναι ότι η «μακεδονομάχος» βουλευτής της, Φ. Αραμπατζή παρέλασε ντυμένη ως «μακεδονομάχος» επικροτώντας με το λαμπρό παράδειγμα της αντίστοιχες λαϊκιστικές γραφικότητες.

Καταδίκασε η Ν.Δ. τις ακρότητες των χρυσαυγιτών και ακροδεξιών στις χθεσινές παρελάσεις σε Καλλιθέα, Λιόσια;

Κατ. Μπρ.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Α. Σταμπουλή: Όσο και να προσπαθεί η ΝΔ, οι αντιδράσεις για τις Πρέσπες φθίνουν (Video)

 

Ένταση στην Καλλιθέα στη μαθητική παρέλαση με συλλήψεις 12 χρυσαυγιτών 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις