Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Ανακάλυψε" ρηματική διακοίνωση;

Σε μια άγνωστη ρηματική διακοίνωση προς τη Γερμανία για τις οφειλές της, που δεν υπάρχει στα αρχεία του υπουργείου Εξωτερικών, αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για "νέα ρηματική διακοίνωση, που επέδωσε η ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο στο γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, με περιεχόμενο το περιεχόμενο της δημόσιας δήλωσης που έκανα τότε στην Ελλάδα, στις 19 Ιανουαρίου 2015, ως υπουργός των Εξωτερικών".

"Εάν ισχύει, καλό είναι να το ξέρουμε, καλό είναι να κατατεθεί πότε έγινε από τον ίδιο ρηματική διακοίνωση τον Γενάρη του 2015 στη Γερμανία" σχολίασε η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου σημειώνοντας ότι "αν υπάρχει, είναι ισχυρό χαρτί για τη χώρα μας. Εμείς ξέρουμε τη μία και μοναδική ρηματική διακοίνωση που έγινε το 1995".

Αμέσως η βουλευτής της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη έσπευσε να υπερασπιστεί τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ισχυριζόμενη ότι "δεν είπε το 2015". Τη διέψευσε και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ("ο Ευ. Βενιζέλος είπε για το 2015"), αλλά εκείνη επέμεινε: "Το 1995. Μην μπερδεύεστε"! Μπλέχτηκε...

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο