Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Έριξε» και την τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου του Alpha, ο Κυριάκος

Όποιο κανάλι και να διαλέξει... "νούμερα" δεν κάνει ο Κυριάκος... Μόνη του ελπίδα για τηλεθέαση, να αποδεχθεί την πρόσκληση του Πρωθυπουργού για debate...

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει ο Κυρ. Μητσοτάκης να κερδίσει την προσοχή των τηλεθεατών επιλέγοντας το πρώτο σε τηλεθέαση, δελτίο ειδήσεων, αυτό του Alpha για να διαψεύσει –άρον άρον- όσα του «ξέφυγαν» για το δώρο των Χριστουγέννων στην Κύπρο, κατάφερε «να ρίξει» την τηλεθέαση. Από το 24,4% που είχε την Πέμπτη και 22% την Παρασκευή το έφτασε στο 19,9%.

Κάτι που σημαίνει ότι οι πολίτες του γύρισαν την πλάτη…

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Δευτέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το τελευταίο τέταρτο έφτασε 29,1%,  ενώ η συνολική τηλεθέαση του δελτίου  ήταν 24,1%.

Μάλλον μόνο όταν αποφασίσει το debate με τον πρωθυπουργό θα μπορέσει να απολαύσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης ο Κυριάκος. Θα το αποφασίσει άραγε μετά την χθεσινή πρόκληση – πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα στο ΣΕΦ.

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις