Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όταν ο Κουτσούμπας υιοθετεί τις αθλιότητες του Μητσοτάκη για τον Αλ. Τσίπρα

Του Μάκη Κοψίδη

« Ο ΣΥΡΙΖΑ μείωσε ακόμη περισσότερο το ποσό της εθελοντικής φορολογίας στους εφοπλιστές. Έτσι μάλλον εξηγούνται οι διακοπές σε κότερα».

Η παραπάνω φράση δεν ανήκει ούτε στον Μητσοτάκη ούτε στον Χίο. Στον Κουτσούμπα ανήκει, ο οποίος υιοθετώντας τη λογική τους την εκστόμισε στην πρόσφατη ομιλία του στο Θησείο. Ο γραμματέας του ιστορικότερου κόμματος έφτασε στον πάτο του βαρελιού συναγωνιζόμενος τον Χίο και τον Μητσοτάκη.

Είναι η πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία του κόμματος που γραμματέας του υιοθετεί παρόμοιες αθλιότητες. Αντίθετα, το ΚΚΕ ήταν δέκτης παρόμοιων χυδαιοτήτων και ψεμάτων προκειμένου να πληγεί.

Δεν θυμάται άραγε ο πολύς Κουτσούμπας τις αθλιότητες του «αυριανισμού» για «το κότερο του Χαρίλαου» ή τη «βίλα» του στο Χαλάνδρι ή τα βρόμικα δημοσιεύματα για το δήθεν «αυθαίρετο σπίτι» της Αλέκας;

Δεν θυμάται ο Κουτσούμπας τα δημοσιεύματα για τα «αμύθητα πλούτη του συμμορίτη Γιώτη»;

Όχι, τα θυμάται και μάλιστα πολύ καλά. Τόσο ο Κουτσούμπας όσο και η ηγετική ομάδα του Περισσού με την οποία συγγράφει τις ομιλίες του. Όμως η απίστευτη μανία τους κατά του ΣΥΡΙΖΑ και το προσωπικό μένος του Κουτσούμπα κατά του Αλ. Τσίπρα είναι τόσο μεγάλα που τους οδηγούν στον κατήφορο.

Μας έλεγε και μας ξαναέλεγε ο Χαρίλαος: «Χτύπα τον αντίπαλο όσο σκληρά θες, αλλά πάντα με πολιτικά επιχειρήματα. Ποτέ μην βγαίνεις εκτός πολιτικού πλαισίου».

Όμως οι ηγήτορες του Περισσού, όπως δεν τον άκουσαν στην πολιτική και οδήγησαν το κόμμα στον σεχταρισμό, έτσι δεν τον άκουσαν και στο ήθος που τον χαρακτήριζε. Με την πρακτική τους μετατρέπουν ένα ένδοξο κόμμα σε τραγικό. Κρίμα, πολύ κρίμα.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις