Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Για την Eurovision...

"Αν δε θέλεις να ξεπλύνεις το Ισραήλ μέσω Eurovision, δεν παίρνεις μέρος. Αν δε θέλεις να πάρεις μέρος αλλά ούτε να τα... σπάσεις με το Ισραήλ, ή με το "θεσμό" επιλέγεις (εγκαίρως) μεταξύ διάφορων εύσχημων τρόπων απουσίας (υπάρχουν αρκετοί), ζυγίζοντας το κόστος εντός και εκτός" σχολιάζει ο συντάκτης της ΑΥΓΗΣ, Στρατής Αγγελής στο facebook

Αν αποφασίσεις να πάρεις μέρος, μπορείς πάλι να επιλέξεις αν θα υποβαθμίσεις ή θα αναβαθμίσεις τη συμμετοχή.

H Eurovision (κακόγουστη, ενδιαφέρουσα, ωραία ή ό,τι άλλο) έχει κανόνες, το Ισραήλ συμμετέχει (καλώς ή κακώς) και εκεί θα γινόταν ο φετινός διαγωνισμός. Το πανηγύρι στήθηκε στο Τελ Αβίβ επειδή η Ε.Ε. δεν αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Better Love, που λέει και η Κατερίνα...

ΥΓ 1. Η αιματηρή "ανάφλεξη" στη Λωρίδα της Γάζας σταμάτησε τόσο ξαφνικά όσο ξεκίνησε. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τους όρους της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός. Τίποτα δεν άλλαξε στη φυλακή των 2 εκατομμυρίων Παλαιστινίων, ούτε στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

ΥΓ 2. Αν γινόταν στην Ιερουσαλήμ η "αμαρτωλή" Eurovision, θα χαλούσε η καρδιά των φανατικά θρησκευόμενωv Εβραίων, που είναι πολιτικοί σύμμαχοι του Νετανιάχου, χώρια η οργή στον αραβικό κόσμο και το αυξημένο κόστος για τα μέτρα ασφαλείας.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις