Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θέλω να γνωρίσω τον λογογράφο του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΤΣΑΚΟΥ Θα άξιζε κάποια στιγμή να μάθουμε κάποια πράγματα παραπάνω για τον λογογράφο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα άξιζε να τον γνωρίσουμε αυτόν τον άνθρωπο που το κόμμα της αξιωματικής...

Θα άξιζε κάποια στιγμή να μάθουμε κάποια πράγματα παραπάνω για τον λογογράφο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα άξιζε να τον γνωρίσουμε αυτόν τον άνθρωπο που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του εμπιστεύθηκε ίσως το σημαντικότερο κομμάτι της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε.

Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που έβαλε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει στην κεντρική προεκλογική ομιλία της Ν.Δ. ότι με τον ίδιο πρωθυπουργό «θα προσληφθούν και εκπαιδευτικοί σε όλες τις βαθμίδες, ξεκινώντας, όμως, από την Ειδική Αγωγή, γιατί στους πιο αδύναμους πρέπει πάντα να δείχνουμε τη μεγαλύτερη ευαισθησία».

Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε αν ο λογογράφος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι άσχετος, ψεύτης ή κάτοικος εξωτερικού, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το πώς ο αρχηγός της Ν.Δ. υπόσχεται κάτι που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξε τον διαγωνισμό για την άμεση πρόσληψη 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή.

Δεν μπορεί να είναι τόσο ανόητος, τόσο αμνήμων ή να πιστεύει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους ο λογογράφος του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν τον βάζει να υποσχεθεί πως το Αττικό Νοσοκομείο θα γίνει πάλι όπως ήταν στην προ ΣΥΡΙΖΑ εποχή, λες και ξεχνάμε πως επί ημερών Άδωνι Γεωργιάδη και λόγω των απολύσεων στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα είχαν βάλει λουκέτο η Μονάδα Εντατικής Παίδων, η Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και υπολειτουργούσαν η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Δεν μπορεί να έχει τόσο θράσος ο λογογράφος του αρχηγού της Ν.Δ. όταν του υπαγορεύει να πει στο κλειστό γήπεδο του Περιστερίου πως θα αναβαθμίσει υποβαθμίζοντας το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, την ίδρυση του οποίου το κόμμα του με τόσο σθένος πολέμησε πρόσφατα στη Βουλή.

Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο άνθρωπος που γράφει όλες αυτές τις βαρυσήμαντες μπαρούφες και τα φύκια που ο εργοδότης του πουλάει στο ακροατήριό του για μεταξωτές κορδέλες; Ποιος είναι αυτός ο άρτι αφιχθής στη χώρα που μπορεί να γράφει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα "επιστρέψει τα πανεπιστήμια και... στους διοικητικούς τους υπαλλήλους", αγνοώντας προφανώς ποιος ήταν ο πολιτικός που πριν μια εξαετία είχε στείλει στην ανεργία τον συγκεκριμένο κλάδο.

Τεράστια ομολογουμένως επιτυχία η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου να γράφει τους λόγους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γι’ αυτό και θέλουμε να τον γνωρίσουμε.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αφήστε, κ. Μητσοτάκη

Πραγματικά εντυπωσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα δήλωσε στη Βουλή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Παραπονέθηκε ότι, ενώ βρισκόταν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο, ο Αλ. Τσίπρας έκανε απρεπείς δηλώσεις εις βάρος του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο