Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η Αριστερά δεν κρύβει το πρόγραμμά της

ICON

Όσο και αν η Ν.Δ. προσπαθεί να κρύψει το πρόγραμμά της, για να μην τρομάξει τους ψηφοφόρους, δεν θα μπορέσει να κρατήσει τις πραγματικές της προθέσεις στο σκοτάδι.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ειδυλλιακή και απολύτως σκηνοθετημένη εικόνα του Κ. Μητσοτάκη, την οποία διακινούσε η Πειραιώς, υπέστη σοβαρά πλήγματα από τη συζήτηση που άνοιξε για το επταήμερο εργασίας, καθώς και για την κατάργηση των ελέγχων και των προστίμων του ΣΔΟΕ.

Παράλληλα, ο αδιανόητος εκβιασμός που επιχείρησαν να ασκήσουν τα διαγνωστικά κέντρα υποψίασε πολύ κόσμο ως προς την αθωότητα των ιδιωτικών συμφερόντων που προσπαθεί να βάλει στη δημόσια Υγεία ο κ. Μητσοτάκης.

Σε αυτά πρέπει να προστεθούν οι ειδήσεις της προηγούμενης εβδομάδας για τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων και τις τράπεζες, που μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δρομολογούν ήδη την εργασιακή υποβάθμιση των εργαζομένων τους.

Από την πλευρά της, η Αριστερά, απευθύνεται στον λαό με ένα έντιμο και καθαρό πρόγραμμα, που δεσμεύεται για στήριξη του κοινωνικού κράτους, προστασία της εργασίας και προοδευτικές ελαφρύνσεις και στήριξη για τους πολλούς. Έτσι ώστε τα οφέλη της ανάπτυξης να διαχυθούν στο σύνολο της κοινωνίας και να μην μείνουν αποκλειστικά στα χέρια των οικονομικά ισχυρών.

Η Αριστερά έχει όλο τον χρόνο που χρειάζεται για να εξηγήσει στους πολίτες ποια είναι τα δύο αντίπαλα σχέδια σε αυτές τις εκλογές, τι εξυπηρετεί το καθένα και τι σημαίνει για την πορεία της μεταμνημονιακής Ελλάδας.

Σε αντίθεση με τη Ν.Δ., η Αριστερά δεν κρύβει το δικό της πρόγραμμα. Υπερασπίζεται το δίκαιο και το ορθό. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο και ισχυρότερο όπλο της.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις