Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ψηφίζεις Κυριάκο και βγαίνει Σαμαράς

Αντιγράφοντας το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ «Η ελπίδα έρχεται» των εκλογών του 2014, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εγκαινίασε στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του στενού φίλου και συνεργάτη του Δημ. Σταμάτη στην Θεσσαλονίκη.

«Στις 7 Ιουλίου ανοίγουμε την πόρτα της ελπίδας, της ανάπτυξης, της ασφάλειας και της δικαιοσύνης για τον ελληνικό λαό» είπε ο κ. Σαμαράς.

Η Βουλή άλλωστε με βάση όσα είπε χθες σε συνέντευξή του ο Κυρ. Μητσοτάκης θα μείνει ανοικτή για να ξηλώσει ότι θετικό έγινε επαναφέροντας όλα όσα έγιναν επί κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου στη χώρα.

Η απλή αναλογική θα καταργηθεί άμεσα. Θα επανέλθει η αναλογία 1:5 για προσλήψεις αποχωρήσεις στο Δημόσιο. Οι συμβασιούχοι θα αποχωρήσουν μόλις λήξουν οι συμβάσεις τους.  

Οι συντάξεις δεν θα αυξηθούν αλλά δεν θα μειωθούν περαιτέρω όπως είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ανοιχτό άφησε όμως το ενδεχόμενο να παραμείνει η 13η σύνταξη που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ (και ήταν ψίχουλα) ως έκτακτο επίδομα για τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Και τέλος ο κατώτατος μισθός δεν πρόκειται να αυξηθεί στα 700 ευρώ, διότι για να γίνει αυτό θα πρέπει η ανάπτυξη που θα έχει η χώρα να είναι πάνω από το 4%.

"Η ελπίδα έρχεται"... ψηφίζεις Κυριάκο και βγαίνει Σαμαράς.

Κατ. Μπρ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Και γιατί δεν κάθονται στην ΑΣΟΕΕ να πολεμήσουν;

«Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται» έλεγε κάποτε ένας ειδικός της προπαγάνδας με εκατομμύρια θαυμαστές, που ακολούθησαν και ακολουθούν κατά γράμμα την συμβουλή του τερατολογώντας ανερυθρίαστα όσο υπάρχουν μέσα πρόθυμα να αναπαράξουν τα μεγαλύτερα ψέματα ως περισπούδαστες αλήθειες.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο