Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ψηφίζεις Κυριάκο και βγαίνει Σαμαράς

Αντιγράφοντας το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ «Η ελπίδα έρχεται» των εκλογών του 2014, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εγκαινίασε στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του στενού φίλου και συνεργάτη του Δημ. Σταμάτη στην Θεσσαλονίκη.

«Στις 7 Ιουλίου ανοίγουμε την πόρτα της ελπίδας, της ανάπτυξης, της ασφάλειας και της δικαιοσύνης για τον ελληνικό λαό» είπε ο κ. Σαμαράς.

Η Βουλή άλλωστε με βάση όσα είπε χθες σε συνέντευξή του ο Κυρ. Μητσοτάκης θα μείνει ανοικτή για να ξηλώσει ότι θετικό έγινε επαναφέροντας όλα όσα έγιναν επί κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου στη χώρα.

Η απλή αναλογική θα καταργηθεί άμεσα. Θα επανέλθει η αναλογία 1:5 για προσλήψεις αποχωρήσεις στο Δημόσιο. Οι συμβασιούχοι θα αποχωρήσουν μόλις λήξουν οι συμβάσεις τους.  

Οι συντάξεις δεν θα αυξηθούν αλλά δεν θα μειωθούν περαιτέρω όπως είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ανοιχτό άφησε όμως το ενδεχόμενο να παραμείνει η 13η σύνταξη που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ (και ήταν ψίχουλα) ως έκτακτο επίδομα για τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Και τέλος ο κατώτατος μισθός δεν πρόκειται να αυξηθεί στα 700 ευρώ, διότι για να γίνει αυτό θα πρέπει η ανάπτυξη που θα έχει η χώρα να είναι πάνω από το 4%.

"Η ελπίδα έρχεται"... ψηφίζεις Κυριάκο και βγαίνει Σαμαράς.

Κατ. Μπρ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια