Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πολιτισμός στο σπίτι: Το ντοκιμαντέρ “Greek Rock Revolution” (Video)

Το ντοκιμαντέρ του Ισπανού Μιγκέλ Κάνο, καταγράφει την ελληνική heavy σκηνή μέσα από τις ιστορίες επτά συγκροτημάτων που άνθισαν ή έκαναν το come back τους μεσούσης της οικονομικής κρίσης.

Οι πιο εμβληματικές μπάντες της σκηνής εμφανίζονται στο “Greek Rock Revolution”. Από τους βετεράνους Nightstalker μέχρι τους Villagers of Ioannina City, τους 1000mods, τους Naxatras, τους Puta Volcano και φυσικά τους Planet of Zeus.

Επτά underground συγκροτήματα που γνώρισαν την επιτυχία γεμίζοντας χώρους σε εξωτερικό και Ελλάδα, μόνο με την υποστήριξη της κοινότητας και χωρίς καμία προβολή από τα mainstream media, αφηγούνται την ιστορία τους.

Η πρόσφατη άλλωστε εμφάνιση των Villagers of Ioannina City σε ένα κατάμεστο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, αλλά και οι περιοδείες των Planet ή των 1000mods, επιβεβαιώνουν αυτό το απρόσμενο για πολλούς, αντιπροσωπευτικό ωστόσο της σκληρής δουλειάς και του ταλέντου τους, success story.

Το ντοκιμαντέρ έχει προβληθεί στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στο Gimme Shelter Festival, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εθελοντική γενναιοδωρία και κοινωνική λεηλασία

Η ιδέα να δώσουν οι βουλευτές το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι μια σωστή ιδέα. Είναι επίσης μια ιδέα «εμπορική», που θα πουλήσει πολύ. Αυτό το ήξερε, φυσικά, ο Κ. Μητσοτάκης όταν την κατέθεσε. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν είχε την πολιτική βούληση να την επιβάλει.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις