Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πολιτισμός στο σπίτι: «Το ευχαριστημένο» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου

Το θέατρο Πορεία, συμβάλλοντας και εκείνο στη δοκιμασία αυτοπεριορισμού στο σπίτι των πολιτών, προσφέρει τη δυνατότητα online δωρεάν παρακολούθησης κάποιων από τις πιο εμβληματικές παραστάσεις της εικοσαετούς του πορείας.

Για σήμερα 25/3 και μέχρι αύριο στις 10:00 το πρωί θα είναι διαθέσιμη η παράσταση «Το Ευχαριστημένο» της Μαρίνας Καραγάτση, σε διασκευή Έρις Κύργια και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Μετά την επιτυχία της «Μεγάλης Χίμαιρας», το Θέατρο Πορεία ανέβασε τη σεζόν 2018 διασκευασμένο το μυθιστόρημα «Το Ευχαριστημένο» το οποίο το 2009 απέσπασε το βραβείο του περιοδικού «Διαβάζω».

Η παράσταση αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, ενώ παράλληλα προκάλεσε συζητήσεις σχετικά με την προσωπικότητα του Καραγάτση και την ταυτότητά του ως καλλιτέχνης, σύζυγος και πατέρας. 

Όπως ανέφερε το δελτίο τύπου «μέσα σε τρεις ημέρες αγρύπνιας του λογοτέχνη και μέσα από το βλέμμα της μικρής Μαρίνας, αποκαλύπτονται όλα όσα στοίχειωσαν και πλήγωσαν μία από τις πιο γνωστές οικογένειες της Ελλάδας, ή μπορεί να στοιχειώνουν απλώς μία οικογένεια. Και αν οι σκοτεινές στιγμές υπερέχουν των φωτεινών, η συμφιλίωση με το παρελθόν αποδεικνύεται ο μόνος δρόμος…»

Την παράσταση μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από τον ιστότοπο του θεάτρου Πορεία, στην κατηγορία παραστάσεις, στο τέλος της σελίδας ως «πρόσθετο οπτικό υλικό».

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εθελοντική γενναιοδωρία και κοινωνική λεηλασία

Η ιδέα να δώσουν οι βουλευτές το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι μια σωστή ιδέα. Είναι επίσης μια ιδέα «εμπορική», που θα πουλήσει πολύ. Αυτό το ήξερε, φυσικά, ο Κ. Μητσοτάκης όταν την κατέθεσε. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν είχε την πολιτική βούληση να την επιβάλει.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις